Gaga új melleket kapott?

2011. 04. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Zimány Linda, Bencsik Tamara és VV Zsófi is mostanában esett át mellnagyobbító műtéteken. Itt a tavasz, lehet nagyokat villantani. Szó szerint.

Lehetséges, hogy az énekesnő nemrég volt 25. születésnapjára két óriási mellett kért magának? A képek legalábbis ezt támasztják alá. Persze a tény, hogy egy sztár plasztikáztat, önmagában még nem is lenne túl érdekes.

 

Valójában ami ebben az ügyben furcsa, az az, hogy az énekesnő Gaga egyik legfontosabb ideája, hogy mindenki legyen önmaga, fogadja el magát olyannak, amilyennek született, és igyekezzen mindezt a saját előnyére fordítani. Hiszen sokkal fontosabb az egyediség és a saját magunkkal kötött béke, mint másokat majmolni. "Ha másokat utánzol, unalmas leszel" - mondja. Az énekesnő büszkén vallja, hogy mindig is a maga feje után ment, nem érdekelték a divatirányzatok. Ő maga akar divat- és stílusteremtő lenni. Kérdés, hogy több millió rajongójának mennyire jó üzenet, ha valóban műmelleket csináltatott. A fotókkal kapcsolatban ugyanis már az is felmerült, hogy valójában nem is ő van rajtuk, mivel Gaga haja mostanában nem így néz ki. Ez tény, azonban az is köztudott, hogy az énekesnő az esetek 90 százalékában parókát visel, mivel nagyon kevés haja van. Nos, akkor kinek van igaza?

Szerinted ő van a képen és megcsináltatta a melleit vagy esetleg ez valaki más?

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top