Gesztenyés süti

2009. 12. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sziasztok! Horváth Tiborné Anita vagyok Körmendről. Szeretném megosztani veletek e hihetetlen izgalmas ízű sütemény receptet!

Hozzávalók: 2 cs. gesztenyemassza, 25 dkg darált háztartási keksz, 12,5 dkg ráma ezt összegyúrjuk és a tepsi aljára rakjuk.

Krém: 9 dl tej, 3 vaníliapuding, 2 e. kanál cukor ezt sűrűre főzzük. 25 dkg rámát 25 dkg cukorral kikeverünk és a kihűlt pudingos krémmel összekeverjük.

Felét a tepsibe rakott gesztenyére rakjuk. 2 csomag babapiskótát rumos tejbe áztatjuk és a krém tetejére rakjuk. Erre jön a krém másik fele.

1,2 liter Hulala tejszínt kemény habbá verjük és ráöntjük a krémre, majd csokit reszelünk a tetejére.

Köszönjük szépen Horváth Tiborné Anitának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top