Gigi szerelme csak színjáték volt!

2011. 04. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tegnap este élőben láthattuk, amint három kiesett villalakó: Olivér, Zsófi és Gigi visszasettenkednek a villába, hogy aztán a meglepetés erejével törjenek a még bennlakókra. Érkezésüknek majdnem mindenki együtt örült, egy valakit kivéve.

Évi megint rohamot kapott Olivér láttán (egyre gyakrabban fordul nála elő), Anikó zokogva borult barátnője, az új melleivel boldogan élő Zsófi nyakába, Alekosz pedig tőle egészen szokatlan módon levetkőzte a válogatott modort, meglepetésében elkáromkodta magát. Jerzy, a hétvégi párbaj győztese szinte szóhoz sem jutott, mikor meglátta szerelmét, ám Gigi távolról sem volt olyan lelkes, mint társai. A mai sajtóból az is kiderült, hogy miért.

Egyes információk szerint mikor bátyja kiesett, Gigi egyértelműen megtagadta a villába való visszaköltözést. Bécihez szívesen visszament volna, hogy bátorítsa és erősítse a finisben, ám Jerzy társasága már nem jelentett ekkora örömet számára. (Később nyilván meggyőzte az összeg, amit ezért kapnak.)

Mindeközben Béci is kimutatta a foga fehérjét. Az egyik bulvárlapnak elárulta, Jerzy viselkedése rettenetesen idegesítette, ugyanis úgy érezte, a srác folyton őt majmolja és mindenhova követi.

Az ügyről a szépfiú sógora is nyilatkozott, aki elmondta: barátaik már régebb óta mondogatták, hogy szerintük a két Rácz testvér közeledése (hogy Béci barátként tekint Jerzyre, Gigi pedig halálosan szerelmes) csak színjáték volt, ám ő egészen eddig nem akarta ezt elhinni. Jerzy jó ember, megérdemelte volna az őszinteséget, hiszen ő csak boldog akar lenni, végre egy rendes család tagjává válni. Gusztustalan, hogy a testvérek ezt így kihasználták a maguk érdekében, fejtette ki véleményét Jerzy nővérének férje.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top