Liptai rokkantkártyával parkolt - börtönt is kaphat érte

2011. 04. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Néhány napja újabb sztárt kaptak rajta, hogy jogosulatlanul használ rokkantkártyát. A Liptai Claudia esetéről készült fotókat a sajtó már másnap közzétette, most azonban nagyobb baj is lehet a dologból, mint a rajongók rosszallása. A rendőrség ugyanis bekérte a felvételeket, vizsgálják az ügyet. A tilosban járó Liptai akár több évet is kaphat tettéért.

A színész és műsorvezető Liptai épp egy előadásra igyekezett, amikor rajtakapták, hogy mozgássérülteknek fenntartott parkolót foglal jogosulatlanul. Az ablakon át látszik, rokkantkártyája is van. Mivel Claudia nyilvánvalóan nem rokkant, a kártya nyújtotta jogokat csak akkor vehetné igénybe, ha mozgássérült hozzátartozóját szállítja. A Blikk információi szerint a művésznő elhunyt édesanyja kártyáját használta. A spórolás ezen módjáért most súlyosan megfizethet.

 

Az ügy külön érdekessége, hogy sem Liptai, sem a TV2 szóvivője nem hajlandó nyilatkozni az ügyben, a hétfő reggeli Mokkában viszont ironikus módon éppen a rokkantkártyát jogosulatlanul használókról készült egy riport. Természetesen a csatorna sem Claudia, sem a korábban nagy felháborodást keltő Hajdú Péter esetét nem hozta fel. Mindketten húzóarcai a tévének.

Fotók: Blikk



Szerző

donna.hu



Scroll to Top