Állíts húsvétfát!

2011. 04. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lehet bohókás, elegáns, vagy éppen extravagáns, egyéni ízlésünktől és otthonunk miliőjétől függően. Az azonban vitathatatlan, hogy hamisítatlan húsvéti hangulatot teremthetünk a segítségével a lakásban, méghozzá minimális idő-, energia- és pénzráfordítással.

A húsvétfához elég csupán néhány barka-, aranyeső- vagy bármilyen gyümölcsfaág (kombinálhatjuk is őket), melyeket vázába vagy akár cserépbe is tehetünk. A dekoráció állhat kifújt, fa- vagy csokoládétojásból, bármilyen húsvéti figurából, szalagokból. A lényeg, hogy kerüljük a túlzásokat, igyekezzünk harmonikus kompozíciót alkotni.

A fa díszítése akár családi program is lehet: gyermekeinkkel együtt tervezhetjük, milyen legyen a fa, közösen szerezhetjük be és/vagy készíthetjük el a díszeket, melyeket majd szintén együtt akaszthatunk fel rá.

 

A lakásban pedig bárhol elhelyezhető az általunk kreált húsvétfa, a bejárat mellett, az étkezőben, a nappaliban. Ha nagyon elkap minket az ihlet, akár még az udvaron álló gyümölcsfák egyikét is húsvéti köntösbe burkolhatjuk ily módon, csupán azzal kell számolnunk, hogy az időjárási viszonyok a szabadban jóval mostohábbak tudnak lenni, mint az ajtón belül.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top