Gigi üzent: leplezzétek le a csalást!

2011. 04. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Törtetők örülnek, savanyú a szőlő, mondják. A hugica rajongói viszont ki vannak akadva: tiltakozó csoportokat, tüntetést szerveznek, feljelentéssel fenyegetőznek. Gigi és az RTL Klub is megszólalt az ügyben.

Gigi és családja „furcsának” találja, hogy Éva győzelmével végződött a párbaj, hiszen végig Gigi vezetett. Évának már a műsor alatt is rengeteg mindent elnéztek, most pedig a villába is ő mehetett vissza – mondja a táncoslány, aki láthatóan nehezen viseli, hogy nem ő, hanem az általa erkölcstelennek, bátyja által pedig kezelhetetlennek titulált Éva kellett a nézőknek. A villa hugicája azt üzente rajongóinak, ha úgy érzik, csalás történt, járjanak utána az ügynek, leplezzék le a csatornát. (Felhívása több szempontból is érdekes, például mert elvileg most jó darabig az RTL lesz Gigi kenyéradója, hacsak nem bont szerződést. A mondást pedig mindenki ismeri: okos ember nem piszkít oda, ahonnan eszik.)

Az RTL is állást foglalt a nap folyamán, mereven elhatárolódnak a vádaktól: nincs miről magyarázkodni. „A játék ezen szakaszában már sokkal kiélezettebbek a párbajok és szorosabb eredmények születnek; természetes, hogy a kiesett játékos és szavazói nehezen fogadják el a döntést, amelyet egyébként a nézők többsége szavazott meg.” – írják közleményükben.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top