Glamour díjeső a Play Club-ban!

2009. 03. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Minket elsősorban a ruhák érdekeltek, hogy ki miben jelent meg, hogyan értelmezte, és hogyan komponálta át a saját stílusában a szigorú dress code-ot! Ez az esemény ugyanis megkívánta az eleganciát, de nézzük csak, hogyan jeleskedtek ebben a sztárjaink?

Tóth Gabi elegánsba bújva sem hazudtolta meg önmagát, hiszen kis fekete ruháját szegecses övvel tette vagányabbá, amilyen ő maga is. Elárulta, hogy a ’80-as évek stílusát próbálta elkapni stylistja tanácsára, aki jól tudja, hogy Gabitól távol áll a habos-babos romantikus nőiesség, hiszen ő a miniben is a dögöset szereti. Dér Heni a szexi pink mellett döntött, mely Forgó Diána Napsugár kollekciójának egyik extravagáns darabja, és valóban nem kerülhette el senki figyelmét. Heni imádja a tervezőnő ruháit, mert úgy érzi, pont azt a fiatalos lendületet képviseli, amit ő is magában érez. Szerinte az eleganciának nem feltétlenül kell egyet jelentenie az unalmassal, nem baj, ha társul mellé egy kis merészség és vagányság.

Király Viktort sem véletlenül jelölték az év legsármosabb férfija díjra, hiszen mesterien ötvözi a sportosan elegáns stílusjegyeket, bár elmondása szerint a stylistja segített neki ebben, de tökéletesen magáénak érzi ezt a hanyag eleganciát, és nem tagadom, jól is áll neki!

Bartók Eszter a kis pirosra, Gallusz Niki a kis feketére esküszik, Bódi Szilvi pedig színkavalkádot felvonultató maxi ruhájában már a nyári divatot vetítette elénk. Mohamed Aida tőrvívónőnk igazán bájosan festett az égszínkék selyemkimonójában, és ami igazán meglepett, hogy bár sportos nőről van szó, azért még egyáltalán nem veti meg a divatot. Cipőmániásnak tartja magát, leginkább az olasz márkák szerelmese, és kedvenc tervezői is olaszok: Armani és Versace. Aida hamarosan anyai örömök elé néz, ezért most még nagyobb gondot fordít az öltözködésére, hiszen gömbölyödő pocakja miatt nem vehet fel akármit.

Én az este legjobban öltözött celebének Zsédenyi Adriennt neveztem volna ki, már ha lett volna ilyen díj, de sajnos nem volt. Zséda tetőtől-talpig Louis Vuitton szerelésben jelent meg, egy igazán extravagáns topánban, egy egyszerű vonalvezetésű, ám mégis figyelemfelkeltő ruhában, különleges kiegészítőkkel. Na, de jöjjön akkor a Glamour díjeső, hogy tovább fokozzam az izgalmakat!

Elsőként az év legjobb divattervezője vehette át a díjat Zoób Katti divattervezőnőtől, aki inspiráló konkurenciának és húzóerőnek tartja a győztest, aki nem más, mint Sándor Szandra, a Nanushka márka megálmodója!

Az év sportolója díjat rövid áramszünet után Görbicz Anita vehette volna át, ha el tudott volna jönni, de nem tudott. Helyette Bakos István kapusedző mondott köszönetet, miután elhárították a technikai akadályt, és újra kigyúltak a fények.

Az év énekesnőjének Zsédenyi Adriennt választották a szavazók, aki Abaházi Csabától vehette át a megtisztelő díjat. A legjobban öltözött nő díját Erős Antónia nyerte el, aki Konsánszky Dóra egyik igazán elragadó koktélruháját viselte az este folyamán. A díjat a Glamour magazin főszerkesztője, Maróy Krisztina adta át.

Az év modellje díjat Mihalik Enikő vihette haza, aki többek között a 2008/2009-es őszi-téli Gucci kampányban is szerepelt. Ma este egy letisztultan elegáns, mogyorószínű overált viselt, fekete övvel és fekete magassarkúval. Elsőként Pataki Ági gratulációját fogadhatta, hiszen a díjat az ex modell adta át, aki bevallotta, kimondottan örül annak, hogy nem zsűrinek kérték fel, mert képtelen lett volna ennyi tehetséges és szép modell közül választani. A szavazóknak szerencsére sikerült, így megnyugodhattunk.

Ezután még jobban érezni lehetett a feszültséget, hiszen a nők örömére végre a férfiak is teret kaptak a színpadon. A hátam mögött már hallottam az izgatott találgatást, hogy vajon kinek ítélik az év legsármosabb férfija díját? Sokan gondolták azt, hogy Csányi Sándor tarol majd a legtöbb szavazattal, és a találgatók között olyan is akadt, aki Király Viktor győzelmére számított, mert biztos rengeteg tinilány szavazott rá. Ám, egyik tábornak sem lett igaza, mert a díjat Talmácsi Gábor vehette át Dammak Jázmintól, a Miss Universe Hungary győztesétől.

A díjeső azonban még nem ért véget, 3 különdíjat is kiosztottak: a Revalid támogatásával a legszebb haj díját Dammak Jázmin kapta, Szily Nóra őszinteségi díját Gallusz Nikinek ígérte oda, aki eddig is tudta, hogy nagy erénye az őszinteség, de díjat még sosem kapott érte! A Kia Sol női arca pályázatra 29 márkakereskedésben több mint 250-en jelentkeztek, közülük 44 lány került a 2. fordulóba, akikre az interneten lehetett szavazni. A színpadon már csak 3 esélyes izgult a végeredmény miatt, ami végül Törőcsik Anitának kedvezett.

A díjakat pedig szokás megünnepelni, így ez az este sem érhetett véget egy jó hangulatú party nélkül, amikor is kicsit elengedhették magukat celebeink, bár a vakuk még mindig megállás nélkül villogtak…

Mégtöbb érdekes cikket olvashattok a divat világáról a www.divat.hu és a www.fashion.hu oldalainkon!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top