Gombából egyszerűen, egy ragu-3 féle gyors étel

2009. 04. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 500 g gomba, fél margarin, 2 gerezd fokhagyma, kevés őrölt bors, 1 evőkanál liszt, 1,5 dl tejszín /ha túl sűrű akkor kicsit több/, sajt.

Felolvasztok egy fél margarint, és megpárolom rajta a gombát. Teszek bele sót, borsot, zúzott- fokhagymát, petrezselyem zöldet. Amikor félig puha, megszórom a liszttel, összekeverem és felöntöm a tejszínnel. Ha kicsit sűrű, tejszínnel hígítom /főleg makarónira jobb, ha nem sűrű/. Még egy picit átkeverem és kész. Bármire teszem is, reszelt sajt kerül a tetejére. Hozzávalók: lehet pizza tésztára,  kenyér szeletre kenve, vagy makarónihoz.

Elkészítési idő:15 perc. Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Nagy Elvirának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért



Szerző

donna.hu



Scroll to Top