Hozzávalók: 500 g gomba, fél margarin, 2 gerezd fokhagyma, kevés őrölt bors, 1 evőkanál liszt, 1,5 dl tejszín /ha túl sűrű akkor kicsit több/, sajt.
Felolvasztok egy fél margarint, és megpárolom rajta a gombát. Teszek bele sót, borsot, zúzott- fokhagymát, petrezselyem zöldet. Amikor félig puha, megszórom a liszttel, összekeverem és felöntöm a tejszínnel. Ha kicsit sűrű, tejszínnel hígítom /főleg makarónira jobb, ha nem sűrű/. Még egy picit átkeverem és kész. Bármire teszem is, reszelt sajt kerül a tetejére. Hozzávalók: lehet pizza tésztára, kenyér szeletre kenve, vagy makarónihoz.
Elkészítési idő:15 perc. Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Nagy Elvirának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért