Gyermekek a szebb jövőért

2009. 08. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Csillaggyermek először az ezredforduló környékén született, azóta is egyre több az olyan gyerkőc, akinek kristálytiszta az aurája. Ezotériával foglalkozó szakemberek állítják, hogy az indigógyerekek utódjaiként érkeztek a Földre, hogy kiegészítsék és befejezzék az indigók harcos és úttörő munkáját. A kristályos gyerekek a kitaposott ösvényen a békességet és a szeretetet „szórják szét” fényükkel, fő feladatuk pedig a világ biztonságossá tétele és az, hogy az emberiséget egy újabb evolúciós lépcsőfokra segítsék. 

Kik és milyenek a kristály/csillaggyerekek?

Nagyon bölcsek, okosak és érzékenyek. Érzékenységükből fakadóan nagyon sebezhetőek, könnyen megbántódnak, de hamar meg is bocsátanak. Hatalmas szemeik vannak, tekintetük átható, és nagyon vonzó személyiségek. Szenvedélyesen vetik bele magukat mindenbe, nagyon szeretnek gondoskodni másokról. A megérzéseik nagyon jól működnek, azonnal tudják, ha valaki hazudik nekik, ezáltal manipulálni nem lehet őket. Kifinomult művészi adottságokkal rendelkeznek és kreatívak.

A kristálygyerekek későn kezdenek el beszélni, mivel telepatikus képességeket feltételeznek részükről az ezoterikusok, vagyis könnyedén megértetik magukat szüleikkel, családtagokkal, vagy bárkivel szavak nélkül is. Viszont már nagyon hamar énekelnek, muzikalitásuk kiváló. Szorosan ragaszkodnak a természethez és az állatokhoz, feltételezhetően gyógyítani és képesek. Sok szülő beszámol arról, akinek csillaggyermeke van, hogy a pici gyakran mesél angyalokról, és az előző életében történtekről is.

Sokan állítják azt, hogy a csillaggyerekek nem mások, mint az autista gyerkőcök. Sajnos ez az elmélet nem valószínű, hogy igaz. Az autista gyerekek zárkózottak, nem nagyon beszélnek, közömbösek a környezetükkel szemben, a saját világukban élnek. A kristályosok ezzel ellentétben kommunikatívak – szavakkal, telepatikus üzenetekkel, vagy csak egy öleléssel –, de vágynak az emberek szeretetére, ölelésére, azokéra, akik körül veszik őket.

A csillag vagy kristály gyerekek egy szebb jövő megteremtői lesznek, bár a legidősebb közülük még csak 7-9 éves, de nagyobb korukra még csodálatosabb ajándékokkal rendelkeznek majd, mint kicsiként. Nem csak „olvasnak” majd mások gondolataiban, hanem azt is tudni fogják, hogy mi van az emberek szívében. Az új világban, amit ők hoznak el, kevésbé lesz bizalmatlanság vagy félelem, mert a beszélgetések a szavak helyett a lélek és lélek között megy majd végbe.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top