Hozzávalók: - 18 dkg porcukor - 4 db tojás - 14 dkg liszt.
A porcukrot kikeverjük a tojássárgájával, hozzáadjuk a fehérjéből vert habot és lisztet. Gyümölcstorta formát kizsírozom és lisztezem, bele öntöm a masszát, előmelegített sütőben 10-15 perc alatt megsütöm.
Mikor kisült és kiborítottam a formából, csinálok ízlés szerint pudingot (csoki, vanília, puncs stb..) gyümölcsöt is ízlés szerint és milyen friss gyümölcsök vannak. A tetejére még gyümölcs zselét, van színesben azaz piros, én azt szoktam használni és nem vízzel főzöm fel hanem annak a gyümölcsnek a levével amit éppen a tortára teszek. És így az is ízletes...
Köszönjük szépen Bereczki Erzsébetnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.