Hozzávalók:
1 dl tej, 1 dl kefir, 7 dkg margarin, 3 ek. cukor, 1 kiskanál só, 20 dkg rétesliszt, 25 dkg finomliszt, 1 tasak szárított élesztő, 1 tojás, szezámmag/lenmag.
A hozzávalókat (a szezámmag kivételével) tésztává gyúrom - én ehhez igénybevettem a kenyérsütő tésztagyúró programját - majd a tésztát 1 óráig pihentettem, mialatt kétszeresére kelt. 6 egyenlő gombócot gyúrok belőle, a tetejét megkenem tojással vagy tejföllel, megszórom szezámmaggal és sütőben 25 perc alatt barnára sütöm.
Köszönjük szépen Somogyi Kingának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.