Hány babakocsi kell egy kisbabának? (x)

2010. 03. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Le lehet támadni a cuki gyerekholmikat árusító butikokat, lehet szemezgetni a mesés kiságyakkal, lehet válogatni a bölcsőket kínáló katalógusokból és mindenféle tündi-bündi cuccot be lehet szerezni a születendő csöppségnek! Persze nem olyan könnyű ez, mint gondolnánk, hiszen korántsem egyértelmű, hogy például hány babakocsira van szükségünk.

Ettől a hatalmas gondtól függetlenül Becky azonban rendkívül boldog. Párja, Luke élete legnagyobb üzlete előtt áll egy hatalmas multi céggel, úgy fest, rátaláltak álmaik otthonára, és a baba is jól van.

 A Boltkóros babát vár: lehet babaholmit vásárolni!

Ám ahogy ez Beckynél lenni szokott, egy pillanat alatt összekuszálódnak élete szálai. Minden akkor kezdődik, mikor engedve felvágási mániájának megszerzi magának a celebek kedvelt nőgyógyászát, Venetia Cartert. Mint kiderül, a hihetetlenül dögös, vörös hajú démon a főiskolán együtt járt a férjével. Ám Beckytől távol áll a féltékenység zöld szemű szörnye  …habár, ha jobban belegondol, furcsa, hogy párja kezd egyre kevesebbet foglalkozni vele, lebukik, hogy nincs ott egy gálán, holott azt mondta, hogy oda megy… Addig-addig gyűlnek a kisebb-nagyobb gyanús jelek, míg Becky végül magánnyomozót fogad.

Mit derít ki a nyomozó? Meglepő dolgokat, miközben mi ismét jókat derülhetünk Becky csetlésein-botlásain, egyedi, csak rá jellemző problémamegoldó módszerein a Kelly Kiadó jóvoltából megjelent A Boltkóros babát vár oldalait falva.

A kötet megvásárolható a Kelly kiadó webáruházában 25% kedvezménnyel ITT!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top