Hiteles Donnák és Donok

2009. 04. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Más internetes oldalakhoz képest a Donna.hu mindig is büszke volt arra, hogy nem csupán kitalált nevek és személyek között folyik a társalgás, hanem valódi emberek mondnak véleményt – és véleményüket vállalják is! Hány olyan oldalt ismerünk, ahol a viccesnek szánt – ám inkább alpári – nickneveken durva, sértő megjegyzéseket vágnak egymás fejéhez az olvasók. Könnyű a névtelenség homályába burkolózva arcoskodni…, ám valljuk be, ez nem igazán emberhez méltó.

Ezért gondoltuk, hogy érdemes lenne, ha a Donna.hu olvasói hitelesíttethetnék magukat, hogy ténylegesen is elkerüljük az ilyen félreértéseket.

Mostantól akár Shrek is lehet Donna tag - feltéve, hogy igazolványával hitelesíteni tudja magát...

Miért is jó, ha valaki hiteles Donna-tag?

Beszélgetőtársai biztosak lehetnek abban, hogy ő egy valós személy, adataival nem tévesztett meg senkit – így értelemszerűen sokkal nagyobb bizalommal fordulnak majd hozzá mások. Neve mellett megjelenik egy apró jel, és ebből tudhatja mindenki, hogy nem egy árnyék-személlyel osztja meg véleményét.

Tudjuk, hogy az adatok bekérése nem egyszerű dolog, hiszen adatvédelmi szempontból nem kérhetünk meg senkit, hogy megossza velünk lakcímét, taj-számát, vagy bármilyen egyéb rá utaló adatát. Éppen ezért ezt csupán mint lehetőséget adjuk a Donna-tagoknak, s a hitelesítés végett csak azt ellenőrizzük, hogy adott néven valóban létezik-e a személy – például van ilyen névre kiállított személyi igazolvány, útlevél vagy diákigazolvány. A hozzánk beérkezett adatokat ezek után megsemmisítjük, és semmilyen más adatot nem kérünk be!

Ha szeretnéd hitelesíteni önmagadat, akkor kattints ide!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top