Hogyan hordd a minit télen?

2010. 01. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Már régen lejártak azok az idők, amikor télen bokáig érő hosszú szoknyában és nadrágban járhattunk csak. Idén nem csak nyáron, de télen is hódít a mini, amit igazán különlegessé tehetünk valamilyen feltűnő harisnyával.

Az alapdarabok megegyeznek azzal, ami nadrág téren is hódít, azaz anyagukat tekintve farmer és bőr, vagy bőrhatású a legtrendibb, bulikba és elegánsabb öltözethez választhatjuk a diszkó korszakot idéző flitteres-csillogó szoknyákat is.

A színes harisnya nem korfüggő. Sőt, azontúl, hogy egyedivé és feltűnővé teszi viselőjét, még akár ajándékok is lehetünk benne! Gondolj bele, hogy Mikulás vagy Karácsony alkalmából Te vagy az egyik meglepetés párod számára!

Divatosak a miniruhák is, mint ez a csíkos, gyapjúból készült, sőt, a nyáriasabb anyagok is kellően vastag harisnyával társítva. Minihez felvehetünk combfix hosszúságú lábmelegítőket is, de ne feledjük, hogy ezek általában félcipővel állnak a legjobban, vagy bokacsizmával.

Nem kell most a legközelebbi boltba rohannod miniszoknyáért, nézd át nyári ruhatáradat, hátha akad egy-kettő melyet megfelelő kiegészítőkkel téliesíthetsz kicsit!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top