Hogyan legyünk istennők a városban?

2009. 07. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Attól függően válasszuk ki öltözékünket egy városi sétához, hogy hová igyekszünk. Ha kutyát sétáltatunk, a legelőnyösebb a sportos viselet. Ha nem vagy az edzőcipős típus, még kényelmes lehet a balerinacipő vagy egy lapos talpú szandál. Magassarkút ne viselj, mert ha a kedvenced átveszi a tempó diktálását csak kényelmetlenül totyogsz utána. Ehhez viselhetsz farmert vagy nyári szoknyát. Ha mégis szeretnél sikkes lenni egy nyári kalap kitűnő kiegészítője e mindennapos programnak. Sminket ne tegyél fel, inkább hagyd, hogy a nap simogassa az arcodat. A legegyszerűbb frizura egy hajpánt, mert a szél nem fújja a szemedbe a tincseidet, a hajad mégis szabadon lehet.

Ha csak kirakatokat nézni, vagy bámészkodni mész vagy felmérni a terepet egy későbbi vásárláshoz, akkor is öltözz praktikusan. Ki tudja, lehet, hogy pont megtalálod álmaid nyári ruháját egy hatalmas leárazáson. Ilyenkor engedj a csábításnak! Praktikus lehet az egyszerű balerinacipő viselete, hiszen abból nagyon könnyen ki tudunk bújni, nem kell cipőfűzővel vagy csattokkal foglalkozni. Emellett a sok séta üzletből-üzletbe nagyon lestrapálja a lábat, magassarkúban nem bírnánk.

 

A legegyszerűbb, ha egy könnyű nyári ruhát veszel fel. Fontos, hogy belebújós legyen, ne cipzáros, így gyorsan lekaphatod a próbafülkében. Érhet a bokádig, de a combod közepéig is, lehet mélyen dekoltált vagy pánt nélküli, egy a lényeg: a virágok. A virágos ruha a nyár slágere, kötelező darab mindenki ruhatárában. Teltebb alakra a nagyobb, sötétebb színű minták illenek, a vékonyabb lányok bátran játszhatnak a színekkel. Hosszúságban a térdig érő bárkinek jól áll, a rövidebb és a hosszabb már nem csak kedvtől függ, hanem alkathoz, magassághoz is igazítani kell.

A könnyű nyári kalapot ne hagyjuk otthon, hiszen a sok séta a tűző napon kirakatokat nézegetve veszélyes lehet ebben a hőségben és UV-sugárzásban. Remek kiegészítője a nyári ruhának a nyári táska. Szerezz be textiltáskát vagy szalmatáskát és a bőrretikülödet most hagyd otthon, hiszen a hűvös hónapokban úgysem viselhetsz fonott táskát. Megéri befektetni, mert a felhasznált anyagok miatt ezek nem drágák, viszont bírják a napot és elfér bennük egy fél literes ásványvíz, ami nélkül hosszabb sétára sosem induljunk.

Egy gyorsan elkészített copf vagy az eltűzött haj a legpraktikusabb frizura. A ruhákkal könnyen összekócolod a hajad, ha pedig cipőt próbálsz a szemedbe hullik. A hajpánt ilyen esetben is egy gyors megoldás.

Nincsen romantikusabb, mint a pasiddal sétálni a Duna-korzón és nézni a naplementét. Használj csillámporos testápolót. Már több kozmetikai cég forgalmaz különböző mennyiségű csillámport tartalmazó krémeket. Csodaszép lesz, ahogyan az utolsó napsugarak megcsillannak a bőrödön. Emellett a kellemes illat kívánatossá tesz.. Sikkes kiegészítő. És újra reneszánszát éli, a nap bármely szakában a legyező. Különböző árban, rengeteg helyen kapható, mintázatát pedig egyeztetni tudod az egyéniségeddel. Ez az a séta, ahol bátran felvehetsz magassarkút, hiszen van kibe belekarolnod. A szép cipőt és a szép bokát hangsúlyozd ki egy bokalánccal. Rengeteg féle stílusban kapható, a kagylóval díszítettől a szívecske medáloson keresztül az ezüstig. Szerezz be több, különböző darabot és akkor lesz mindig a nyári cipődhöz illő. Emellett a bokalánc ápoltságot és önmagad szeretetét sugározza, hiszen aki ránéz az látja, hogy a részletekre is figyelsz. A lánchoz válassz színben hozzáillő körömlakkot és azzal fesd ki a körmeid. Nyár van, ne rejtsd a lábad zokni vagy zárt orrú cipő alá, hanem mutasd meg!

Séta közben engedd ki a hajadat, sőt, indulás előtt fújj rá egy kevés parfümöt. A pasik imádják a nők hajának finom illatát, így ha a szél az arcába fúj pár tincset, garantált az este további romantikus folytatása.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top