Hogyan tartsunk meg egy férfit örökre?

2009. 02. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A szerelem a test és a lélek harmóniája. Törekedjünk erre! Semmilyen álarc sem takarhatja el a szerelmet ott, ahol van, és nem színlelheti ott, ahol nincs. Nekünk Nőknek nincs annál nagyobb csalódás az életünkben,mint elveszíteni a Férfit akiért szívünk dobog, akit a másik felünknek érzünk! Olyan nehéz rátalálni az igazira, hát tegyünk meg érte mindent, hogy soha ne kelljen elveszítenünk!

És mielőtt eldobnánk egy kapcsolatot, hiszen konfliktusok mindenhol vannak, gondolkodjunk el azon mit ronthattunk el, min kéne változtatni!

Adjunk szabadságot a kedvesünknek, meg persze magunknak is! Nem szabad elhanyagolni a barátokat, mert az elején természetes, hogy minden percet szerelmünkkel szeretnénk tölteni, de eljön az az idő amikor szükség lesz a barátokra. Ne tartsuk börtönben egymást, ne haragudjunk, ha másokkal is jól érzi magát! Tudjuk örülni a másik boldogságának is!

Tartsd fenn a tüzet! Ami az elején jön magától, nem szabad, hogy elvesszen a szürke hétköznapokban! Bújjatok össze változatos helyeken, pózokban. Jó ötlet a szerepjáték is, feldobja a kapcsolatot. Menjetek a természetbe, fedezzétek fel együtt a szépségeit!:) Ne féljetek kezdeményezni, hiszen ennek is kölcsönösnek kell lennie. Valósítsátok meg egymás álmait, vágyait, így nem fogja azt másban keresni.

Ne legyél féltékeny! Ha minden szempontból kielégítő a kapcsolatotok, nem fog más irányba kacsingatni! Ha meg mégis, akkor nem érdemelt meg, nem ő volt számodra az igazi! Legyél jóba a barátaival, családtagjaival, nem szabad sosem azt éreznie, hogy két tűz között van. Aki választás elé állítja a másikat az nem szereti igazán!

És nem utolsó sorban, nem csak az ünnepek alkalmával fontos meglepni Kedvesünket, hanem a hétköznapokban is. Nem kellenek nagy dolgok, csak éreztessük, hogy gondoltunk a másikra!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top