Más szerelem

2009. 02. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lassan 1 éve ismerem a párom, szerelem első látásra. Én békéscsabai vagyok, ő hódmezővásárhelyi. Mindig ő utazik hozzám, mert sajnos édesapámat agyvérzés érte és én ápolom,,nem igazán tudok kimozdulni tőle sajnos. Ő elfogadta a beteg édesapám, és hogy nem tudok mozdulni. Nagyon szereti az egész család, barátok mindenki. Segítőkész, jószívű. Én az egyik legjobb barátommal mentem ki elé az állomásra, igaz még akkor nem is tudtam mit és kit szeretnék, de eljött hozzám és azóta együtt vagyunk jóban rosszban.

Nagyon szeretjük egymást és jól megvagyunk, igaz féltékenyek vagyunk egymásra, de ez a jó, mert szeretjük egymást. Mindig meglepjük a másikat vagy egy kabalával, kis díszekkel, mütyürökkel, ruhával, virággal, vacsival, csokival. Minden nap valamivel. Most már csak 2 napra jár haza dolgozni, mert mindig itt van velem és végleg össze szeretnénk kötni az életünket.

Ja azt elfelejtettem mondani, hogy mi mások vagyunk: leszbik. Mindenki elfogadja, szeretnek minket. Egész nap pusziljuk egymást, simizzük, kényeztetjük. Romantikus fürdő gyertya fénynél, illatos olajok, masszás.

Röviden ennyi, remélem hogy tetszik a kis levelem.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top