Indigó gyerekek - 1. rész

2009. 05. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A nagyobbik lányom, aki most 20 éves lesz, indigó gyermek volt.  3 éves korában kezdtünk gyanakodni, hogy valami nincs rendjén. Két éves elmúlt, amikor beszélni kezdett. Egyik napról a másikra, összetett mondatokat. Mikor megkérdeztük miért nem szólalt meg eddig, azt mondta: nem volt értelme. 3 évesen kezdett mesélni csodálatos lényekről, angyalokról, amelyeket folyamatosan látott. Iszonyatos felfogóképességgel rendelkezett, habzsolta a tudást, függetlenül attól, hogy mi volt az. 4,5 éves korában magától megtanult számolni, írni, olvasni. Ezt oly mértékben űzte, hogy egy éjjel azon kaptam, hogy elemlámpával a takaró alatt vaskos DOS könyvet bújt. Amikor észrevettem balga módon leszidtam, hogy nem is kell tudnia olvasni, de ha már olvas, válasszon olyat, amit ért: a Kis herceget, vagy a Micimackót - és kivettem a könyvet a kezéből. Másnap az én pici lányom úgy kitiltott a saját számítógépemből, hogy több mint három órába telt mire feltörtem a rendszert. Így bizonyította be: igenis érti, amit olvas. Tőlem nem tanulhatott ezen a téren semmit: nem vagyok informatikus, és épphogy amatőr szinten tudom használni a számítógépet. A lányom most programozó mérnöknek készül.

- Hogyan kezelték a helyzetet?

Megjártuk a hadak útját. 5 évesen dadogni kezdett. Vittük logopédushoz, nevelési tanácsadóhoz, gyermek ideggyógyászhoz. Ez utóbbi ránézésre megjegyezte: „kevesebbet kellene verni a kislányt.” Képzelheti, hogy érintett! Soha nem bántottuk.

Végül egy kineziológushoz mentünk, aki fél év alatt kigyógyította a dadogásból és ajánlott egy léleklátót. Ő mondta, hogy indigó a gyermekünk. Ezzel egyidejűleg minden szakirodalmat elolvastam, tanfolyamokra jártam a témában, találkoztam hasonló gyermekekkel és szüleikkel. Jómagam 20-25 éve látok fizikai aurát, de úgy 5-6 éve mást is észleltem. Nem tudtam értelmezni mi az. Kiderült a lélek auráját is észlelem. Meg kellett tanulnom értelmezni.

- A lélek aurájának színében különböznek az egyes generációk?

Igen. A lélek aurája magába hordozza a múltat, a jelent s a jövőt. Eddig hallottunk indigó gyermekekről, majd kristály gyermekekről, és végül a szivárvány gyermekekről. A lélek aurájuknak valóban olyan a színe, mint amilyen az elnevezésük. Viselkedésben azonban nincs különbség közöttük. Abban viszont igen, hogy mikor ébrednek rá feladatukra. Tanítási célzattal születnek közénk. Az indigó gyermekek később, a szivárvány gyermekek már születésüktől fogva tisztában vannak ezzel. A „normális” viselkedési normától való eltérés 3-6 éves korukban intenzíven jön elő náluk. Hagyományos módon nem lehet őket fenyíteni, nem használ. Olyan tudásmennyiség van birtokukban, hogy ez nekik nem jelent semmit. Ennél magasabb szinten állnak.

- Milyenek ezek a gyerekek?

Felnőttesen viselkednek, racionális elmével megáldottak. Segítőkészek, nyitottak, érdeklődőek, barátkozóak. Legtöbb esetben nem találnak maguknak barátot. Szellemileg a náluk 3-4 éves idősebb gyerekekkel találnák meg a hangot. Elmagányosodnak. Sok szomorúsággal jár az életük. Ritkán találnak maguknak társat, és ilyenkor jön a család szerepe.

- Milyen gyermekekkel találkozott?

Most csak két példát említek. Egy 3 éves kislány érteni ugyan nem értette de a különböző egzotikus írásokat felismerte, és a hozzájuk tartozó népről, földrészről mesélt. A család döbbenten hallgatta. Ugyanez a kislány 4 éves korára magától megtanult folyékonyan írni, olvasni magyarul. Egy másik apróság soha nem nézett mások szemébe, valami mást figyelt. Léleklátóhoz vitték. Kiderült: az aurát vizsgálgatta a csöppség. Valaki szkeptikus, és azt mondja: a gyermek fantáziál. A gyermek soha nem hazudik, azt mondja, amit lát. Például, amikor arról számol be, hogy mozog a falon egy kép, vagy matrica. Meglehet, hogy észleli az energiát, ami ezek előtt elhalad.

(folytatjuk)

Kapcsolódó anyagok: 

$$3410$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top