„Jaj, úgy élvezem én a strandot!”

2010. 07. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kétségtelenül beköszöntött a bikiniszezon. A nyári napsugarak a vízpartra csalogatnak, már gondolatban el is merülünk a hűsítő habokban, de ekkor belénk hasít a kérdés, hogy milyen fürdőruhát vegyünk magunkra. Melyik az a fazon, ami a mi alkatunkon a legjobban áll és a kényes részeket eltakarja, míg a szép idomokat kiemeli. A következőkben erre keressük a választ.

Azt már jó ideje tudjuk, hogy a különböző testalkatú és adottságú nőknek más és más bikiniben érdemes domborítani a strandon.

A dús keblekkel rendelkezőknek érdemes béleletlen, háromszög alakú felsőrészeket választaniuk. Sőt, hogyha biztosra akartok menni tartás terén is, a nyakba akasztós fazonok között kutakodjatok. De egy merevítős darab sem rossz választás. Kerekíti és formálja a teltebb idomokat. A minták közül a függőleges és lefelé irányuló, V alakú csíkozású fürdőruhák lehetnek számukra a legideálisabbak.

A kisebb keblűeknek sem kell egy percig sem aggódniuk. Egy jól megválasztott bikinivel könnyen orvosolható a szó szerint mellbe vágó probléma. Egy kis push-up, nagy minta és nyakba akasztós pánt egy csapásra kihívó és formás dekoltázst varázsol viselőjének. Egy próbát mindenféleképp megér!

A nőies csípővel megáldottak messze kerüljék el a tanga fazonú alsókat és a csípőnadrágokat! Helyette válasszanak inkább mélyen szabottat és kisnadrágot. Utóbbit csak abban az esetben, hogyha nem rövidek a lábaik.

A hosszú lábak birtokosai bátran kísérletezhetnek a forrónacikat idéző fazonokkal. Egy ilyen fürdőruhában magukra vonzhatják a kíváncsi tekinteteket. A trikini azoknak lehet jó megoldás, akik nemcsak a hasukat kívánják a napon süttetni. Ez a fazon szabásából adódóan egy függőleges vonallal köti össze az alsó és a felső részt, és ezzel a megoldással optikailag nyújtja az alakot.

Remélhetőleg most már mindenki tisztában van azzal, hogy az ő alkatához és adottságaihoz milyen darabok illenek, és sokkal egyszerűbb lesz az új fürdőruha beszerzése is.

Jó vásárolgatást mindenkinek, és élvezzétek ki a nyár örömeit a szexi kis bikinitekben!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top