Jerzy mégis beköltözött! Csalás vagy ámítás?

2010. 12. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Most valami olyasmi fog történni, amire még sosem volt példa a Való Világ történetében - ezzel a kissé hatásvadász, de minden bizonnyal nagy érdeklődést kiváltó bejelentéssel indította az adást Lilu, miközben Jerzy, a szavazás során alulmaradt szépfiú pózolt mellette. Ebből már nagyjából sejteni is lehetett, hogy mi fog történni.

A hivatalos verzió szerint a hétfő esti élő show után állítólag az RTL Klub sorra kapta az elégedetlenkedő telefonokat és leveleket a nézőktől, akik azt nehezményezték, hogy a rendkívül szimpatikus Jerzy helyett a túlpörgött búgócsigára emlékeztető Gombi került be a villába. A sok visszajelzés szöget ütött a műsorszerkesztők fejébe, és mivel - ahogy azt Lilu is elmondta - annyira fantasztikus technikával rendelkeznek, így vissza tudták nézni a szavazatokat, ahol „meglepő” dologra lettek figyelmesek. Míg Jerzy szavazatai jöttek mindenhonnan, mondhatni az ország minden tájáról és telefonkészülékéről, addig Gombi szavazatainak nagy része mindössze néhány telefonról érkezett. Ilyesmit eddig a csatorna nem tapasztalt, és bár Gombi a szabályzat szerint teljesen jogosan került be a villába (nincs korlátozás, hogy egy telefonról hány sms-t és hívást lehet intézni), mégis úgy döntöttek, meghajlanak a nézők akarata előtt. Így a kedd este folyamán, mindenféle nagy felhajtás nélkül ugyan, de Szimpatikus Jerzy, a sanyarú gyermekkort megélt, de álmait minden áron megvalósítani akaró szépfiú lazán besétált a villába.

A dolgot még külön érdekessé teszi a tény, hogy a villalakókkal is közölték a döntés miértjét, amivel nem titkoltan az volt szándékuk, hogy egy kis zúgolódást, feszültséget keltsenek, hiszen a luxusbörtön lakói már előző este is kiakadtak, amikor nem az általuk nagyon kedvelt Jerzy, hanem helyette a piperkőc Gombi állt a villa ajtajában. Többen feltűnően lebiggyedt szájjal vonultak félre anélkül, hogy az új lakót köszöntötték volna, majd azonnal támadásba is lendültek. A lehető legkülönfélébb módokon figurázták ki, hol a szeme láttára, hol pedig a háta mögött a kenyerét chippendale fiúként kereső Gombit.

Sok furcsaság van a villa körül, az tény. Semmit nem tudni például a szavazatokról, csak semmitmondó százalékokat láthat a néző, ám az mégis érthetetlen, hogy miért engedik be Jerzyt, ha egyszer a szabályzat nem teszi lehetővé, hogy a szavazás eredményét bármiért is felülírják. Az viszont biztos, hogy a szépfiú meglehetősen nagy ellenszenvvel viseltetik Gombi iránt, amiről azt nyilatkozta, ez az ő meccsük, amit egymás közt kell lejátszaniuk. Lilu még a beköltözés előtti utolsó másodpercekben is azt szajkózta, hogy nem szabad verekedni, ezt ne felejtse el, ám Jerzy csak sejtelmesen bólogatott. Vajon milyen botrányt eszelt ki magának megint az RTL? Helyettünk találgassatok inkább ti!

Fotók: valovilag.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top