Jó annak, aki meg tudja őrizni hidegvérét!

2010. 08. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó ismét kapcsolatba lépnek, meglehetősen feszült fényszögekben, és sokat várnak el tőlünk.

Ehhez jön még az is, hogy a Nap és a Neptunusz szemben áll. A kozmosz azonban egyensúlyról gondoskodik, a Vénusz és a Mars tüzes szenvedélyt szít. A Neptun erősíti a ráérzésünket, a beleérzésünket a dolgokba. Úgy tűnik, mintha a bizonyítványaink nem lennének elég jók, és néhány tárgyban tovább kellene tanulnunk. Hogyan lehetne másképpen megmagyarázni, hogy a három nagy bolygó feszült fényszöge ezen a héten ismét előkerül?

A Jupiter és a Szaturnusz újra szemben állnak. Ezzel a májusi témák a bolygók állása miatt ismét felülvizsgálat alá kell, hogy kerüljenek. Hol kellene terveinket korrigálnunk, és egy normális mértékre visszaállnunk? A tények talajára a visszaesés fájdalmas lesz, de mégis szükséges. Hasonló érvényes a Szaturnusz és a Plútó között létrejött kellemetlen fényszögre. Január végén szólítottak fel ezek a bolygók arra, hogy a törékeny vagy felesleges dolgokat távolítsuk el az életünkből, és csak arra építsünk, ami állandó. Ez egyáltalán nem olyan egyszerű, amikor a Nap és a Neptun egyszerre próbál homokot szórni a szemünkbe. Kinek vagy minek lehet hinni? Nos, ha kétségeink lennének, akkor elsősorban magunknak, a belső hangunknak. A Neptunban az a jó, hogy kaput nyit a saját lelkünkhöz. Ezért nézz magadba, vigaszt és gyógyulást fogsz találni a problémáidra.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top