Joghurtos csirke

2010. 01. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: személyenként 2 db csirkerész (tetszés szerint pulykából vagy karajból is készíthető) 2 pohár joghurt 1 ek. őrölt csili 1 fej fokhagyma 1/2 ek. curry por 2-3 ek. olaj 1 ek. méz só, bors,

Elkészítés:

Egy tálba kiöntöm a joghurtokat, sózom, borsozom, beleteszem a csilit, a curryt, a felaprított fokhagymát, az olajat, a mézet, jól kikeverem és beleteszem a csirkehúst. Egy éjszakára hűtőben pihentetem. Másnap tepsibe öntöm és megsütöm. A joghurt szinte eltűnik róla,és nagyon ízletes lesz. Rizzsel tálalom.

Köszönjük szépen Hoffmann Ágnesnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top