Joshi üvöltözni kezdett a stúdióban

2011. 03. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

„Kíváncsi voltam, mivel lehet kihozni a sodrából.” – nyilatkozta Leo az egyik bulvárlapnak a Joshi Bharáttal történt veszekedésük kapcsán. A köztudottan nyugodt és báránylelkű embernek ugyanis éppen ebben rejlik vonzereje, hogy soha nem borul ki. Ettől tudott a TV2 csatornáján egykor vezényletével futó békítőshow is igazán jó lenni. Most azonban kiderült: Joshi is ordít, ha elszakad a cérna.

Persze a valóságban egy átverésről van szó, ugyanis az egyik csatorna pénteki, bolondok napja alkalmából készült felvételén történt az eset, ahol Leót a szerkesztők kérték meg, hogy viccelje meg a jámborlelkű műsorvezetőt.

„Joshi a magánéletemről kérdezősködött, amire én totálisan kibuktam, majd megkérdőjeleztem a szaktudását. Annyira sikerült felidegesítenem, hogy végül kiabált és kiküldött a stúdióból.” – mondta el Leó. A felvételen még vázatörés és mikrofontépés is volt, ami miatt végül Gombos Edina is csak ijedten nézte az eseményeket, ugyanis ő nem lett beavatva, így nem tudta, hogy mindez csak egy április elsejei tréfa.

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top