Stohl András: megszületett az ítélet!

2011. 03. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Megszületett az ítélet Stohl András ügyében! A bíróság kettő év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte az ittas állapotban és kokain hatása alatt vezető, súlyos közlekedési balesetet okozó színészt.

Stohl András 2010 május 8-án hajnalban autójával Budapestről Fót felé haladva áttért a szemközti sávba. Nekiütközött két szabályosan közlekedő személygépkocsinak,  a mentők kiérkezését követően távozott a helyszínről és a rendőrök az otthonából állították elő őt. A balesetben egy ember súlyos, hárman pedig könnyű sérülést szenvedtek.

 Fotó: RTL Klub/Bársony Bence  

Stohl rögtön az első tárgyalási napon beismerte bűnösségét, vallomást tett. Az MTV Híradójának azt nyilatkozta, hogy bár elfogad bármilyen büntetést, amit a bíró kiszab rá, de nagyon bízik a felfüggesztett ítéletben. „Nincs olyan ember, aki be akarna menni a börtönbe, maradjunk ennyiben.” – mondta a színész. „Nem kellett volna ezt a borzalmas hibát elkövetnem. Ebben a helyzetben oda kell állni, majd a bíró dönt, a döntését pedig el kell fogadni.”- jelentette ki még a bírói ítélethozatal előtt a színész.

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top