Hozzávalók: 1.5 kg burgonya 1 kis pohár tejföl 1 tojássárgája só, ételízesítő pici olaj apróra vágott kapor
A megtisztított burgonyát karikára vágom, tűzálló tálba pici olajat öntök és beleteszem. Megsózom, szórok rá ételízesítőt
és lefedve a sütőbe teszem párolni. A tejfölt kikeverem a tojássárgájával, ízesítem pici sóval és hozzákeverem az apróra vágott kaprot. Ha a burgonya megpuhult, ráöntöm a kapros tejfölt, kicsit összerázom és visszarakom a sütőbe 10-15 percre.
Ezután tálalható. Bármilyen sültek, rántott húsok, rántott gomba vagy karfiol igazi ínyenc körete.
Jó étvágyat hozzá!
Köszönjük szépen Zsolnai Erikának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.