Kapros burgonya

2010. 06. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 1.5 kg burgonya 1 kis pohár tejföl 1 tojássárgája só, ételízesítő pici olaj apróra vágott kapor

A megtisztított burgonyát karikára vágom, tűzálló tálba pici olajat öntök és beleteszem. Megsózom, szórok rá ételízesítőt és lefedve a sütőbe teszem párolni. A tejfölt kikeverem a tojássárgájával, ízesítem pici sóval és hozzákeverem az apróra   vágott kaprot. Ha a burgonya  megpuhult, ráöntöm a kapros tejfölt, kicsit összerázom és visszarakom a sütőbe 10-15 percre. Ezután tálalható. Bármilyen sültek, rántott húsok, rántott gomba vagy karfiol igazi ínyenc körete. Jó étvágyat hozzá!

Köszönjük szépen Zsolnai Erikának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top