Stohl, Fekete Pákó és a drog

2010. 06. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A számtalan megerősített és meg nem erősített információból mindenki maga döntheti el, hogy mit hisz el és mit nem. A Budapesti Rendőrkapitányság kiadott közleménye alapján egy tény biztos csupán: Stohl András ittasan karambolozott és feltehetően a baleset előtt tiltott pszichotróp anyagot is fogyasztott.

Az ügy kapcsán mindenki felkapta a fejét, hiszen mind a szakma, mind a közönség részéről nagy megbecsülés és tisztelet övezte Stohl munkásságát. A lepel alól azonban mindig újabb és újabb információk kerülnek elő, amik nemhogy javítanák, de egyre súlyosbítják a helyzetet.

A legújabb információk szerint nem csak a színész-műsorvezető került drogfogyasztás gyanújába, hanem Lapite Oludayo, azaz Fekete Pákó is. A Blikk.hu értesülései szerint egy debreceni privát rendezvényen tartott razzia alkalmával állította elő a rendőrség, ugyanis a gyorsteszt és a későbbi vérvizsgálat is kábítószer fogyasztást állapított meg. A debreceni rendőrkapitányságon kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt folyik a nyomozás, ahol a nigériai énekesen kívül még kilenc ember várhatja ugyanezen ügyben a tárgyalást.

A Blikknek egy, a  kábítószerrel kapcsolatos bűnügyekkel foglalkozó osztályon dolgozó nyomozó azt is elárulta, hogy az ügy minden összefüggése kivizsgálásra kerül, az is, hogy Stohl András és Fekete Pákó kapcsolatba lépett-e egymással. Ez azért is érdekes lehet, hiszen a sztárvilágban történő drogelosztás bizalmi alapon, ajánlásra működik, így a nyomozók birtokába jutott bármilyen információ elősegítheti egy droghálózat felgöngyölítését.

A rendőrség látókörébe egyébként több nigériai csoport is bekerült, akik kapcsolatba hozhatók kábítószer bűnözéssel, az azonban, hogy a szintén nigériai származású Fekete Pákó kapcsolatban állt-e ezekkel, nem bizonyított. Az információ egyelőre csak találgatásokra ad okot, de a nyomozás valószínűleg ezt a szálat is vizsgálni fogja.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top