Hogyan írjunk tuti online profilt randioldalakra?

2010. 06. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A közösségi és főleg a párkereső honlapokon a profiloldalunk nyújtja az első bepillantást azon emberek számára, akik valamilyen oknál fogva érdeklődnek irántunk. Persze, az is lehetséges, hogy egyben az utolsót is, ha sikerül olyan profilt összehoznunk, ami semmivel nem emelkedik ki a többi x ezer közül - és hogy ez ne történjen meg, íme néhány kihagyhatatlan tipp azzal kapcsolatban, hogyan alakítsuk a mi profilunkat vonzóvá, egyedivé.

1, Ne állítsuk be magunkat "nagy magányosként". Ha vonzalmat akarunk kelteni online, ahol nincs meg a közvetlen kapcsolatból származó pozitív benyomás, nem segít rajtunk, ha a profilunk a "szegény én" benyomását kelti - hasznosabbnak bizonyulhat, ha a jó tulajdonságainkat és erősségeinket hangsúlyozzuk ki. Ha az egyedülálló fickókat/nőketilyen állapot kilátásba helyezését bárki is vissza tudná utasítani.

2, Alakítsunk ki egy izgalmas életet - ha nem rendelkezzünk ilyennel, alkossuk meg magunknak. Nem fogunk úgy nagyszerű és érdekes emberekkel találkozni, ha a saját életünket szürkének és unalmasnak állítjuk be. Ne feledjünk, hogy a másik fél is izgalmakra és érdekességekre vágyik. Ne féljünk kilépni a "komfortzónánkból" és próbáljunk ki valami kalandosabbat - ejtőernyőzés, bungee-jumping, egyszóval valami radikális és merész dolgot. Így már vannak olyan érdekes élményeink, amelyekről tudunk mesélni, persze nemcsak online és randioldalakon, hanem bárkinek. Fontos megjegyezni ennél a pontnál, hogy nem hazugságra buzdítunk! Csak olyat írj az adatlapodra, amit valóban kipróbáltál már… legalább egyszer. 3, Mutassuk ki magabiztosságunkat. Mindenkiben vannak olyan dolgok, amelyek valaki számára egészen biztosan vonzók; persze ez rögtön felveti azt a problémát is, hogy honnan tudjuk, mi is az. Persze, ha önismeretből profik vagyunk, akkor már csak arra kell ügyelnünk, hogy ezt a megfelelő módon le is tudjuk kommunikálni, lehetőleg úgy, hogy ne torkolljon a dolog öntömjénezésbe. Határozottan mutassuk be magunkat! Még egyszer hangsúlyozzuk: a tereléstől tartózkodjunk, de ne is féljünk odaírni, ha valamiben jónak tartjuk magunkat.

 

4, Ne írjuk le magunkat egy-egy kifejezéssel, és intézzük el annyival a dolgot, hogy természetbarát, diszkóba járó vagy könyvmoly. Hogy miért ne? Mert ha ezt megtesszük, akkor a REJTÉLY nagy része eltűnik, és onnantól kezdve könnyen előfordulhat, hogy a másikat már nem is fogjuk érdekelni. Ez a vonzalom kialakulásának alapvető szabálya akár személyesen, akár a neten keresztül ismerkedünk. 5, Mutassuk ki érzéki oldalunkat. Mindenki értékeli a társában azt, hogy az illető tudja élvezni a dolgok érzéki oldalát. Könnyedén fel tudjuk ébreszteni a másikban a szenvedély szikráját - nagyszerű elrettentő tippeket olvashatunk nagyon sok profiloldalon, szóval lehet nem haszontalan végignézni egyet-kettőt és végigolvasva azokat rádöbbenni arra, hogy a legtöbb embernek lövése sincs ezekről a dolgokról. Milyen jó, hogy mi nem tartozunk közéjük, igaz? Végezetül pedig nem marad más hátra, mint hogy megnézzük, hogyan is tudjuk elérni a fentieket. Sajnos nagyon ritka az olyan eset, amikor simán odamehetünk valakihez és közölhetjük vele, hogy „Fúú, de jó lesz Neked velem!” - nem kell részletezni, hogy ez egyébként is milyen benyomást keltene. Persze, megtehetjük ezt diszkrétebben is, megválogatva a szavainkat: például ha szeretünk sétálni az erdőben, ne dobjuk csak így oda, hanem beszéljünk részletesen arról, mit szeretünk benne - a friss levegőt, a falevelek illatát vagy a hátunkat borzoló szellő érintését, ahogy kellemesen hűsít bennünket a nyári forróságban. Arra természetesen vigyázzunk, hogy ne essünk túlzásokba, de abban biztosak lehetünk, hogy ha megtaláljuk a megfelelő szavakat, akkor nem kell konkrétan a szexről beszélni ahhoz, hogy a másik félben felkeltsük azokat a bizonyos enyhén erotikus jellegű érzéseket.

-NJ-

Végezetül álljon itt néhány népszerű társkereső oldal linkje:

www.talalka.hu

www.szerelem.hu 

www.love.hu 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top