Az Újhold üzenete

2010. 06. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Hold világa számunkra a Földön ezen az éjszakán nem látható, a Hold nem mutatkozik. A Hold ereje mégis érezhető lesz. Ez az erő végső soron mindenki számára egyformán hat, de mégis az egyes jegyek szülötteit speciális módon befolyásolja.

Ha a Kos jegyében születtél:

Fel kellene újítanod kapcsolataidat a régi barátaiddal. Ez jót fog tenni neked. Érezni fogod, hogy erősen össze vagytok kötve egymással.

Ha a Bika jegyében születtél:

Lomtalanítanod kellene pincében, padláson, szekrényben. Mindent, amire több mint két éve nem volt szükséged, dobj ki. Érezni fogod, hogy milyen jót tesz ez majd neked, főleg ha el is készülsz vele.

Ha az Ikrek jegyében születtél:

Legjobbak az esélyeid arra, hogy rossz szokásaidat, mint pl. a dohányzás, elhagyd. Ha most kezded el a diétádat, az sikerülni fog.

Ha a Rák jegyében születtél:

Szedd össze magad. Kezdj el sportolni. Bár ez nehezedre eshet, de a kitartásod ezek után sokkal erősebb lehet.

Ha az Oroszlán jegyében születtél:

Az új ismeretségekből profitálhatsz a jövőben. Főleg ami a hivatásodat érinti. Új esélyeket kapsz a csillagoktól.

Ha a Szűz jegyében születtél:

Ha valakit a legújabb ötletedről akarsz meggyőzni, például a főnöködet, akkor ezt ebben az időszakban kellene kezdeményezned. Jobban el fognak fogadni téged.

Ha a Mérleg jegyében születtél:

Egy új stílus most különösen jól fog állni neked. A külsőd megváltoztatásában találod meg a legnagyobb örömödet. Egészen szokatlan dolgokra is vállalkozhatsz. Esetleg a fehéret fogod felcserélni a zöldre, semmi gond, mindenki gyorsan meg fogja szokni ezt.

Ha a Skorpió jegyében születtél:

A legjobban a családod körében érzed majd magad. A megoldandó feladatokat most szóbahozhatod és tisztázhatod. Problémáidra gyorsan megoldást találhatsz.

Ha a Nyilas jegyében születtél:

Készíts úti terveket. Az utazási irodák katalógusaiban találsz kedvedre valót. Az árak és az ajánlatok összhangban lesznek.

Ha a Bak jegyében születtél:

Tégy rendet a papírjaid között, rendezd az irataidat. Vizsgáld át a biztosításokat, konzultálj ez ügyben szakemberekkel.

Ha a Vízöntő jegyében születtél:

Ügyelj a táplálkozásodra. Újholdkor állíts fel magadnak egy egészen más étrendet. Hamar észre fogod venni, milyen jót tesz.

Ha a Halak jegyében születtél:

Fedezd fel kreatív oldaladat. Hobbijaid egyike hasznot hajtó bevételi forrássá fejlődhet.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top