Almás süti sütés nélkül

2010. 06. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 1kg alma 2,5 cs. babapiskóta 2 vaníliás puding 5 dl víz cukor ízlés szerint kis fahéj citromlé

Az almát lecukrozom és citromozom, hogy ne barnuljon meg. Puhára főzöm, mikor kész, tiszta szűrőben lecsepegtetem. A pudingot a vízzel elkeverem, az almára öntöm és besűrűsödésig főzöm. Rétegenként: babapiskóta, krém, én akkor egy sor kekszet szoktam tenni, majd megint krém. Tetejére babapiskóta kerül, vagy ha marad krém, akkor lehet krém, akkor csokit szoktam ráreszelni. De ha babapiskóta a teteje, akkor a csokit ráolvasztani.

Nagyon hamar megpuhul.

Köszönjük szépen Ézsiás Istvánnénak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top