Karácsony anyósékkal – második felvonás

2009. 01. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szóval a szenteste utáni naptól a nő már annyi fáradságot sem vett, hogy viszonozza a köszönésem. Hogy ő miért volt megsértődve, azt a mai napig nem tudom. Volt olyan, hogy bejött a konyhába ahol a párommal ültünk, és leült nekem háttal, csak a haját birizgálta a poharamba, és a páromat kérdezgette. Ekkor már a párom is kezdett paprikás hangulatba lenni, mivel látta, hogy semmibe vesz a "mádám". Fogtuk magunkat, bementünk a hálószobába a picivel együtt, és inkább ott kuksoltunk. Persze én morogtam, de a párom csak annyit mondott, hogy úgy is elmennek, nem jöhetnek hozzánk többet, hadd ne csináljon cirkuszt.

Persze neki könnyű volt, mivel a 90% -át nem élte át, mert dolgozott, meg aludt. Abban megegyeztünk, hogyha egy rossz szót is szólnak elmenetükkor akkor nagyon befogok olvasni nekik. De erre nem került sor. Lehet látták, hogy kezdem a végét járni.

Utolsó nap az apósom elköszönt tisztességesen, puszival. A nő kivonult, és szerintem az após szólhatott neki, mert a lépcső házból, odavakkantott egy "sziasztokot". Amikor ezt elmeséltem a páromnak eléggé ideges lett, és úgy döntött, hogyha legközelebb beszél az apjával elmond neki mindent, többek közt azt, hogy tanítsa meg a nőjét viselkedni, és ez az én lakásom is, ne tekintsenek rám bejárónőként, sem levegőként.

Amikor végre hármasban maradtunk itthon, átbeszéltük töviről-hegyire az egészet. Az, hogy nálunk nem aludhatnak, az biztos. Még azt nem döntöttük el, hogy látogatóba beengedjük-e őket. Ez majd a telefonbeszélgetés után eldől. Én tényleg nem értem az okát, hogy mi lelte a nőt, de már nem is érdekel. Az nem világos, hogy a kiskutyám mit ártott, mert idáig nem zavarta, most meg egyfolytában hajtotta, ha azt hitte nem hallom. Persze oda szóltam érte. Az tuti, hogy innentől a sarkamra állok, hiszen nem velük kötöttem össze az életem, nem vagyok köteles eltűrni őket!!!

Hála az égnek,a párom is megvilágosodott,és megunta őket. Köszönöm még egyszer, hogy erőt adtatok!!!!

Csilien



Szerző

donna.hu



Scroll to Top