Kék vagy fekete? Rövid vagy hosszú? Szavazz!

2011. 07. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hollywood és a popszakma sincs szűkén azoknak a celebeknek, akik nagy átváltozásaikkal igyekeznek újra és újra ledöbbenteni közönségüket. Van, aki nagyban gondolkodik és az orvostudomány segítségéhez nyúl, hogy aztán szinte felismerhetetlenre plasztikázva térjen vissza a rivaldafénybe. És van, aki nem megy ilyen messzire, épp csak beugrik a fodrászhoz, ha egy kis újításra vágyik.

Gaga és Rihanna hajviseletéről már rengeteg szó esett, most nézzük a fiatal házas Katy Perryt, milyen változásokon esett át hajkoronája az elmúlt időszakokban. Szavazzatok, szerintetek melyik áll neki a legjobban!

Katy egyszerre szeret a hosszal és formával is variálni, de kolléganőihez hasonlóan nem retten meg a rikító színektől és a már-már viselhetetlen, kalapnak aligha, inkább furcsa, földönkívüli műalkotásoknak nevezhető fejfedőktől sem. Ennek ellenére az eddigi tapasztalataink alapján hóbortos kilengései után időről időre visszatér a klasszikus színekhez és formákhoz. Lássuk!

Hosszú hullámosan és hosszú egyenesen...

Rövid egyenesen és rövid hullámosan...

Egy kis ízelítő a hupikék hajkoronából és a földöntúli kreációkból...

És végezetül íme Katy napjainkban.

Formabontónak nem neveznénk, de örülünk, hogy végre a fekete mellett kipróbált egy újabb divatos színt, mely ismét más keretet adott egyébként gyönyörű arcának...



Szerző

donna.hu



Scroll to Top