Hozzávalók:
Tésztához: 50 dkg darált keksz 30 dkg porcukor 25 dkg margarin 9 evőkanál tej 4 dkg kakaópor 10 dkg kókuszreszelék fél dl rum (vagy 1 rumaroma) 2 keserűmandula aroma /zöld/ Tetejére: tortabevonó
Elkészítés:
1. A ledarált kekszet a porcukorral, margarinnal és a tejjel összegyúrjuk.
2. Kettéosztjuk a masszát, és az egyik felébe beledolgozzuk az átszitált kakaóport, a kókuszreszeléket és a rumot, a másik feléhez hozzáadjuk a mandulaaromát.
3. A kakaós masszát fólia között ujjnyi vastagra nyújtjuk, ez lesz alul, a zöld krémet pedig egyenletesen eloszlatva rákenjük.
4. A tortabevonót gőz felett felolvasztjuk és a zöld krém tetejére kenjük. Miután kihűlt, apró kockákra vágjuk.
Köszönjük szépen Benkő Zsigmondnénak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.