Ketten egy ruhában

2009. 05. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ebben az időszakban szinte minden nő bizonytalan abban, hogy mi áll jól neki, hiszen számolniuk kell a plusz kilókkal, és a kényelemről sem szabad elfeledkezniük.

Nem biztos, hogy azok a ruhadarabok, amiket eddig előszeretettel viseltél, ebben az állapotodban is megállják a helyüket. Most, a nyár közeledtével ajánlatos jól szellőző ruhaneműket választanod, mert a terhesség alatt lehet, hogy rosszul fogod tűrni a meleget. A nagyon magas sarkú cipőidet is pihentetned kell a szekrényben jó pár hónapig, de a túl lapos cipők sem kényelmesek ilyenkor a nem megfelelő súlyelosztás miatt. Igazából, magadnak kell kitapasztalnod, hogy mi az, ami számodra még belefér a kényelmes és praktikus kategóriába.

Nyilván, senki sem szeretné kompletten lecserélni a ruhatárát 9 hónap kedvéért, egyrészt, mert ez anyagilag is megterhelő - és inkább a babakelengyére gyűjt ilyenkor az ember lánya - , másrészt, mert az újonnan beszerzett darabok nagy részét utána úgyis el kell ajándékoznod, vagy jobb esetben átalakíttatod egy varrónővel.

A cikk folytatását, és a többi divatos pocakot megtalálod a divat.hu oldalunkon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top