Lassíts, hogy gyorsíthass!

2009. 05. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ha nem teljesítünk maximálisan, - de még akkor is ha maximálisan teljesítünk, csak a gazdasági válság miatt cégünk kerül rosszabb helyzetbe – nagyon könnyen állásunk, családunk sorsa bánja. Állandó STRESSZBEN élünk. Stresszelhet diák korban a sok tanulnivaló, a rossz jegyek, felnőttkorban ha nincs munkahely, vagy, ha van, de nem olyan, amilyet szeretnénk.

Stresszforrás lehet a partnerváltás, válás, betegségek, szeretteink elvesztése, gyerekvállalás – tehát sok mindennapi, mindenkivel előforduló dolog. Sokszor stresszforrásként éljük meg az életet magát, százszor elismételgetjük magunkban, hogy mit csináltam rosszul a múltban, és szorongunk attól, mit hoz a jövő. Vagyis testünk a jelenben van, elménk vagy a múltban kering, vagy a jövőt kémleli, ezáltal nincs összhang, vagyis STRESSZ a végeredmény.

Hozzájön mindehhez az a tény is, hogy elménk, már csak olyan, hogy könnyen elfelejti a jót, de hosszasan rágódik a számára negatív eseményeken, így csinálva a kevés rosszból, 100% sajnálatra méltó életet. És ehhez, még hozzájön, hogy olyan világban élünk, ahol divat a panaszkodás, divat az önsajnálat, az irigykedés. Ezáltal belekerülünk egy olyan spirálba, ami életenergiánkat egyre lejjebb és lejjebb viszi, hogy a végén szegény testünknek ne is legyen más választása, mint hogy pihenés céljából betegségbe menekül.

NE VÁRJUK EZT MEG! Szerencsések vagyunk, létezik sok lehetőség, ami csökkenti az állandó nyomást, a belső feszültséget. De ez nem megy magától, akarnunk kell, és nekünk kell kezünkbe vennünk életünket. Elsősorban önmagunkért vagyunk felelősek, ha magunkban megvalósul a harmónia, ez kihat a családra, munkahelyre, környezetre, megjelenésre. Mikor érezzük magunkat boldognak? Ha a jelenben vagyunk, 100%-kal , és nem ímmel-ámmal tesszük, amit teszünk, önzetlenül segítünk másoknak, és nem elvárjuk az élettől, hogy adjon nekünk, hanem mi teszünk a sorsunkért.

Jelenbe hozni segít a légzés, ugyanis ez a tevékenységünk az, ami összeköti a külvilágot saját belső világunkkal. Ha stresszhelyzetben elkezdünk légzésünkkel foglalkozni, már megtettük az első lépést a belső figyelés felé.

Nem mindegy, hogyan lélegzünk, a mély tudatos légzés nemcsak ellazít, de energiával is tölt fel, ezenkívül méregteleníti is a testet. Fontos még a belső harmónia eléréséhez a MEDITÁCIÓ, ugyanis csak ekkor képes elménk is megpihenni, feltöltődni. Rendszeres meditáció javítja az immunrendszert, széppé varázsol és még számtalan előnye van. Nem elhanyagolható a magunkkal való törődésben a mozgás sem.

Az ART OF LIVING tanfolyamain elsajátíthatjuk a fentieket, ezenkívül lecsendesült elménk nem várt belső utazásokba is visz bennünket. Ez a tanfolyam a MEGTAPASZTALÁSRA épül, gyere és tapasztald meg a benned rejlő belső békét, harmóniát, szeretetet, szépséget.

Gyönyörű környezetben szeretettel várunk, hogy megismerkedhessünk veled:

XII. kerület Csipke út 16. - 32-es csengő

Rendszeres bemutató foglalkozás hétfőnként 18,30 órakor (bejelentkezést kérünk telefonon: 06 30 436 26 23 – Gódor Katalin)

Legközelebbi 6 napos tanfolyamunk: 2009 június 4-én 18,30-kor indul (a tanfolyam alkalmazkodik a dolgozók időbeosztásához.)

Részletek: www.aolhungary.5mp.eu

nemzetközi honlap: www.artofliving.org

Az Élet Művészete Magyarországi Közhasznú Alapítvány



Szerző

donna.hu



Scroll to Top