Ki is vagy valójában?

2009. 11. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ne ijedj meg, az ördög nem csak a gonoszságot szimbolizálhatja, a mi esetünkben például a csintalanságot, és azt a fajta rosszalkodást jelenti, amely megédesíti az életet, angyalaink pedig segítenek, hogy soha ne eshessünk át a ló másik oldalára. „Minden ördögben ott lakozik egy angyal, a látszólagos konfliktusok ellenében végtelen szimbiózisban.” Az ördögien angyali ékszerek pedig azoknak valók, akik nem riadnak vissza a játékoktól, akik szeretik megmutatni önmagukat, és fontosnak tartják, hogy egy kiegészítő ne csak divatos és szép legyen, de hordozzon különleges jelentést is. Csábítson bujaságra, vagy torkosságra, hozzon szerencsét, örömöt, adjon szerelmet, vagy éppenséggel oltalmazzon.

Fiatalos, státusz kollekció azok számára, akik szeretnek játszani és meg merik mutatni, kik is ők valójában. Az ötlet, amelyből a kollekció született, lehetővé teszi, hogy eláruljunk magunkról valami személyeset az angyali és ördögi szimbólumokon keresztül. A koncepció alapja a felvállalt jeleken keresztül személyiségünket sugározó angyali vagy ördögi tulajdonságaink megtestesítése.

Egy ajándék, mely csintalanságot vagy éppen jóságot jelképez, egy kihívó ékszer, túl a branden és a divaton.

Egy ékszer azok számára, akik a tárgyon túl a szimbolikus jelentést is felvállalják, büszkén viselik azt, mely saját személyiségükre enged betekintés a külvilág számára.

Ki vagy Te valójában? Egy szenvedélyes kis ördögi teremtmény vagy egy gyengéd, biztonságot sugárzó angyali lény? A választás a Tied, mi csak eszközt adunk a kezedbe, hogy megmutasd magad a világnak.

Válassz angyalaid közül! Yezalel, örömöt hozó! Jeliel, szerelmet adó! Hayiel, védelmet adó! Poyel, szerencsét hozó! Umabel, barátságokat kötő! Válassz kisördögeid közül! Ramiras: hatalomra vágyó Luxer: bujaságra csábító! Jorder: torkosságra kísértő! Helior: hiúsággal hivalkodó! Trestan: öntörvényűségre gerjesztő!

A választás a Tied, mi csak eszközt adunk a kezedbe, hogy megmutasd magad a világnak. Ha beleszerettél valamelyik mesés szimbólumba, most nyereményjátékunkon megnyerheted a biztositok.hu oldalon!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top