Kínai zöldséges hús

2009. 07. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 1 kg filézett csirkemell 5 evőkanál étolaj 5 evőkanál szójaszósz 50 dkg spagetti 1 zacskó Ázsia zöldségkeverék (Nowaco) ízlés szerint erős paprika, só.   Az étolajat és a szójaszószt összekeverjük wokban (akinek nincs, megteszi egy nagyobb serpenyő). A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és beletesszük a wokba, jól összekeverjük. Kb. fél órát állni hagyjuk. Ezután a húst az olajos keverékben félig megsütjük. Beletesszük a fagyott állapotban levő zöldségkeveréket és készre pároljuk a hússal. Közben ízlés szerint sózzuk, illetve aki szereti, ízesítheti kevés erős paprikával is. Sós vízben kifőzzük a spagettit, leszűrjük és a zöldséges húshoz keverjük. Nagyon finom egytálétel, nagyon könnyű elkészíteni.   Jó étvágyat kívánok hozzá!

Köszönjük szépen Szalkai Mariannának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top