Kis pasitérkép 1. - Az öt fő pasitípus

2008. 11. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Férfiak. A családfenntartók, az őrjítő szeretők, a macsók, akik a mennybe visznek, akik a pokolba húznak. Vagy így, vagy úgy, valljuk be hölgyeim, a férfiak azok, akik nélkül nem tudunk élni…( ez persze fordítva is igaz). De milyen típusúak férfiak? Minden pasi egyforma! Szokták mondani. Teljesen azért mégsem. Íme néhány pasi típus. Használati utasítást sajnos nem tudunk mellékelni hozzájuk…

A pasi típusok kialakulása még gyerekkorra vezethető vissza, egész pontosan a neveltetés kezdetére. A szülőknek hatalmas felelőssége van abba, hogyan fog gyermeke (fia) viselkedni későbbi élete során.

Általános elvárás már a kisfiúkkal szemben is, hogy ők nem sírhatnak, nem lehetnek gyengék. Ha valakiben az érzékenység benne van, de elfojtják, a későbbiek, miután megszűnik (vagy legalábbis kisebb mértékű lesz) a szülői befolyás, bizony kikívánkozik. Ez ilyenek vezetnek többek között a homoszexualitás kialakulásához is. Ha valaki összetartó családban nő fel, ahol sokszor ő gondoskodnia kisebb testvéreiről, valószínű, hogy a későbbiekben is igényelni fogja az „atyáskodást”, ezért hamar családot akar alapítani. Amikor valakivel már kiskorában megszerettetik a sportot, és egészséges életmódra nevelik, nagy valószínűséggel felnőtt korábban is ehhez tartja majd magát. Ha valakibe már kis korától a munka fontosságát sulykolják, a pasi számára feltehetően a karrier áll majd az első helyen.

Ezekből a viselkedési normákból alakulnak ki későbbiekben a fő pasi típusok, amelyek a következők:

A művészlélek: Nagyon tud szeretni, partnerét a tenyerén hordozza, ám hiper- érzékenysége miatt néha igazi antipasiként viselkedik.

A sportos pasi: A kigyúrt, izmos pasiknak kevés nő tud ellenállni, amit ők gyakran nem utasítanak vissza. Ez az egyik fő hibájuk.

A karrierista: Az igazi agglegény , aki csak a munkájának él, kevés időt szán másokra.

Családcentrikus: aki már az óvodában is szívesen játszott papás- mamást a kislányokkal.

És a legújabb „faj”: Metroszexuális: a férfitestbe zárt férfiak, akik nagy hangsúlyt fektetnek a külsejükre

 

Következő részünkben megtudhatod, milyenek a művész pasik valójában.

Kapcsolódó anyagok:

$$1775$$

$$1799$$

$$1868$$

$$1927$$  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top