Kos szülött Ikrek aszcendenssel

2010. 03. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akkor kétség nem férhet ahhoz, hogy rendkívül érzékeny vagy és nagyon tehetséges. Büszke is lehetsz a képességeidre, és határozott eltökéltséggel törekszel arra, hogy ezeket a legmagasabb fokra fejleszd, mind a magánéletedben, mind a munkádban, mind pedig művészi téren. Minden munkára alkalmas vagy, akár adminisztratív, akár művészi területen legyen az.

Intellektuális erőd hatalmas, és ehhez még az emberek intuitív megértése is társul. Képes vagy lekötni a hallgatóságod figyelmét, bármilyen szűk- vagy széleskörű is az, anélkül, hogy feladnád egyéniségedet, ami különösen nagy érték a számodra. Képes vagy egyben tartani egy társaságot, szeretnek téged, és jó hangulatot tudsz teremteni. Ha nem figyelsz kellőképpen, könnyen a hangulatok rabja lehetsz és a legnagyobb jókedvből a legsúlyosabb lehangoltságba eshetsz pillanatok alatt.

Képes vagy arra, hogy úgy irányítsd az embereket, hogy megfeleljenek a céljaidnak akkor is, ha ez nem egyezik mások elképzeléseivel. Jól tudod, mi tesz boldoggá másokat, de természetesen saját érdekeidet mindig fölébe helyezed mások szükségleteinek. Akarattal senkinek sem ártanál, de mégis sokszor sikerül megbántanod az embereket anélkül, hogy tudnál róla. Kiváló a drámai érzéked. Sikeres lehetsz mint színész, drámaíró, minden olyan területen, ahol a beszélt vagy írott szónak szerepe van. Rendkívül folyékonyan beszélsz és írsz, humorral és bájjal a kifejezésmódodban, és ez rendkívül népszerűvé tesz.
Az önállóság, eredetiség és ötletesség benyomását kelted még akkor is, amikor belül bizonytalan vagy, és nem tudod, hogy érleld magadban a bátorságot. Szereted az otthonodat, és mindent, ami ezzel kapcsolatos, annak ellenére, hogy gyakran olyan kötelezettséget is vállalsz, ami eltávolít a családtól. Akaraterőddel képes vagy rendbehozni minden személyes problémádat, de mialatt ezeket megoldod, nagy adag öndramatizálást produkálsz, ami hátráltatja az ésszerű megoldás folyamatát. Meg kellene tanulnod, hogy ne vedd túl komolyan személyes magánéletedet személyes életedet, akkor több sikered lesz, és meg kell tanulnod felhasználni drámai érzékedet és energiádat a külvilág felé, ahol a veleszületett tehetséged közönséget talál, és elnyeri a megérdemelt jutalmát.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.

 


Szerző

donna.hu



Scroll to Top