A sztár kedvese még mindig gyönyörű…

2010. 03. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Vs. magazin tavaszi/nyári kiadása négy különböző címlappal jelent meg, melyek egyikén – Claudia Schiffer, Bar Refaeli és Claire Danes mellett – Vanessa Paradis látható, aki bár énekesnőként és színésznőként is többször bizonyított már, világhírnévre mégis azáltal tett szert, hogy 12 éve ő Johnny Depp élettársa és két közös gyermekük boldog anyukája. Következzenek a képek!

Bár ő és kedvese, Mr. Depp, nem élik magánéletüket a reflektorok kereszttüzében, mostanában mégis a kapcsolatuktól és Vanessa vélt féltékenységétől volt hangos a világsajtó. De ki ne lenne féltékeny, ha kedvese éppen a világ egyik legszexisebb nőjével, Angelina Jolie-val forgat közös ágyjelenetet?

A hatalmas "nyári szünet"  fogai közt még Madonnát is megszégyeníti, de ettől még szeretjük Vanessát!

A színésznő szakmai karrierje is újabb és újabb cikkekre ad okot, hiszen sok év pihenés után újra forgat. My American Lover című legújabb filmjében nem más lesz a partnere, mint Johnny Depp! Úgy látszik, így vág vissza Angelinának, bár szerintünk izgalmasabb lenne, ha a szerepet Brad Pitt kapta volna meg.

A filmezés mellett a divatszakmában is újra megvetette a lábát: Vanessa a Chanel Rouge Coco új reklámarca, és ő lesz a cég vadonatúj táskájának hirdetésében is. Hogy milyen remekül megállja a helyét modellként, arról a magazinban megjelent gyönyörű fotók is tanúskodnak.

A képek mintha nem is egy 38 éves, kétgyermekes anyáról készültek volna, hanem egy fiatal, álmodozó tinédzserről. Azt azért nem sok sztármodell mondhatja el magáról, hogy közel a negyvenhez még mindig jól áll neki az ártatlanság.

Nektek hogy tetszenek a fotók?

- Erdélyi Zsófia -

Forrás: www.divat.hu 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top