Hozzávalók: 40 dkg liszt 15 dkg porcukor fél kockamargarin 1 kávéskanál szódabikarbóna 1 evőkanál fahéj 2 tojás 2 evőkanál méz baracklekvár, dió, tortabevonó
Elkészítése: A hozzávalókból tésztát gyúrunk. A 3/4 részét egy kizsírozott, lisztezett tepsibe nyújtjuk, majd megkenjük baracklekvárral. Rászórjuk a kimagozott meggyet. A maradék tésztával berácsozzuk és a rácsokba vágott diót rakunk, sütjük. A tetejére csokimázat rakunk.
Köszönjük szépen Benkő Zsigmondnénak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.