Kos szülött Skorpió aszcendenssel

2010. 04. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akkor bármi történik veled vagy körülötted, jó vagy rossz, sohasem lesz unalmas az életed. Agresszivitásod és vitalitásod között, valamint saját értékednek megítélése és aközött, ahogyan ezt a világgal elhiteted, óriási szakadékok lesznek, de sohasem veszíted el az életkedved, mely energiával és belső hajtóerővel tölt el.

Habár nem vagy mindig boldog, mégis a megelégedettség látszatát mutatod. Képes vagy arra, hogy életednek bármilyen titkát szigorúan száz lakat alatt tartsd. A titkaid a tieid, és azt teszel velük, amit akarsz. Ezek a titkok lehetnek valóságosak vagy képzeltek, melyekről még a hozzád legközelebb állóknak sem árulsz el semmit.

A legnagyobb krízisek alatt is állod a sarat, mert önmagadhoz mindig hűséges vagy, és a megtámadhatatlanság légkörével veszed magad körül. Nincs szükséged mások együttérzésére, sőt a világ együttérzésére sem, sőt aki így közelít feléd, sokszor kell számolnia a rosszallásoddal, és ezt a rosszallást ki is mutatod. Képes vagy önmagadról gondoskodni, és erre joggal lehetsz nagyon büszke. Képes vagy megsértődni azon, ha bárki azt feltételezné rólad, hogy nem tudsz megállni a saját lábadon. Ezzel igazolod büszkeségedet saját magad és a világ felé. Kifejezetten utálod az abszolút csendet, és mindenképpen a zajos élet felé törekszel. Az életedben mindenképpen a biztonságot, a kényelmet, izgalmat, cselekvést keresed, de ha megtaláltad, ezzel képes vagy megelégedni. Nagyon szereted, ha elismernek, a dicséret számodra talán fontosabb, mint az, hogy vagyont szerezz. Az élet által nyújtott előnyök számodra sokkal személyesebbek, és saját személyiséged értékelése sokkal fontosabb számodra, mint a világ összes anyagi java. Mágikus képességeiddel elnyerheted közönséged elismerését, és minden pályán hírnévre tehetsz szert. Képességeidet arra használod, hogy önmagadban megkapd az elégedettség érzését, főleg akkor, ha sikerült egy feladatot jól elvégezned, ami tulajdonképpen az önkifejezés művészetével függ össze.

A barátaid megszokták már, hogy semmin ne csodálkozzanak, mégis elképednének, ha tudnák, hogy amikor kifejezed önmagad, milyen titkok, elképzelések, álmok, képzelődések vannak benned, melyek sohasem jönnek felszínre. Ragyogóan tudod irányítani dolgaidat, hajlíthatatlan vagy, ha elhatározol valamit, határozott vagy, a makacsság látszata nélkül, - bár a valóságban nagyon is makacs- mégis képes vagy meggyőzni az embereket bármiről, ha akarják azt, ha nem. Szerelmi dolgokban lojális vagy és odaadó az olyan emberekhez, akiket egy picit is közel engedtél magadhoz, egy életen át képes vagy ragaszkodni. Képes vagy arra is, hogy sokat adj, és keveset kérj. Bár téged erre nem lehet kényszeríteni, mert biztos érzékkel felismered a csalókat, hízelgőket, talpnyalókat, akik a barátságodat keresik csupán azért, hogy valamilyen módon segítsd őket, akár pénzzel, akár protekcióval. Az ilyen embereket hamar leleplezed, és gondoskodsz arról, hogy a véleményedről tudomást szerezzenek. Viszont az utolsó ingedet is odaadod egy értékes embernek, még úgy is, hogy kevésbé érdekelnek más emberek dolgai.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top