Kristálypárnák – ősi energia az ágyadban

2011. 02. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A kristálygyógyászat több ezer éves múltra tekint vissza, szervezetre gyakorolt hatása vitathatatlan. Az emberek többségében mintegy hiedelemként, ezoterikus mendemondaként él gyógyító mibenléte, pedig ma már biorezonanciás mérésekkel is bizonyítható: a kristályok ereje fizikai és mentális állapotunkat is befolyásolja.

Egy korábbi cikkünkben  már megismerkedhettünk a kristálygyógyászat alapjaival, most egy kicsit továbblépve a kristálypárnákat mutatjuk be olvasóinknak, melyekről Pókos Christiant, a kristálypárnák feltalálóját és egyben gyártóját kérdeztük.

Donna: Bemutatná nekünk néhány mondatban a kristálypárnákat? Hogyan működnek és fejtik ki hatásukat?

A Kristálypárnák a kristályok gyógyászati célból történő felhasználásának egyedülálló eszközei. Minden Kristálypárna-típusban különböző kristályválogatás található, annak függvényében, hogy milyen egészségügyi célokat szolgál. A kristályok granulátum formájában vannak szétterítve két szivacsréteg között, így egy nagy hatékonyságú energiamezőt alkotva kerülnek érintkezésbe az emberek bioenergetikai rendszerével, átadják természetes jótékony rezgéseiket. Használatuk rendkívül egyszerű, hiszen elég ráülni, ráfeküdni, vagy a megfelelő testrészhez tenni a párnákat, és a kristályok rögtön működésbe lépnek.

Donna: Ön milyen esetekben ajánlja a kristálypárnák alkalmazását? Mennyi idő elteltével tapasztalható a gyógyító energiák jelenléte?

Mivel a kristályok energiája többmillió éves tiszta, természetes rezgéseket tartalmaz és ezt mellékhatások nélkül fejti ki, szinte bármely energiahiányos, legyengüléssel járó betegség esetében használható. A kristályok nem csak a testet töltik fel energiával, de a problémák hátterében lévő pszichés okokat, mint a különböző lelki feszültségforrásokat, stresszes idegállapotot és érzelmi zavarokat is segítik oldani. Mivel többféle típusú párnáról van szó, előfordulhat, hogy a kiválasztás gondot okoz és nem mindenki biztos abban, melyikre lenne leginkább szüksége. Azon túl, hogy bizalommal fordulhat hozzánk segítségért, egy teszt kitöltésével  közelebb kerülhet a megoldáshoz, ha pedig ez sem vezet eredményre, akár személyre szabottan is kérhet tőlünk kristálypárnát.

Tévhit a kristályokkal szemben, hogy csak azoknak segítenek, akik hisznek bennük, noha ez a jelenség általános vonatkozását tekintve azért hordoz némi igazságtartalmat. Alapvetően számtalan helyről érkező megannyi rezgéssel vagyunk körbevéve, és akár hiszünk bennük, akár nem, ezek hatnak ránk. A kristályok a mi emberi frekvenciáinkkal azonos hullámhosszon sugároznak, ezért különösen befogadóak vagyunk a rezgéseikre. Sokan rögtön éreznek valamit, míg mások semmit, vagy csak hosszabb idő elteltével tapasztalják meg a kristályokból áramló energiát. Ez embertípus és érzékenység kérdése szokott lenni. A tapasztalat az, hogy pár napon belül már jelentkezni szoktak a várt hatások, amik a probléma nagyságától függően kinél rövidebb, kinél hosszabb ideig tartó felépülést eredményeznek.

Donna: Az emberek körében talán a marokkövek a legelterjedtebbek. A kristálypárnák használata miben különbözik ezektől?

A Kristálypárnákban egyszerre átlagosan 5-6 különböző kristály dolgozik, amik egymást kiegészítve és felerősítve jóval hatékonyabbak tudnak lenni, mint egy-egy marokkő önmagában. A marokkövek mindennapi használata sok esetben nehezen megoldható, például a párnánk alá téve kényelmetlenek vagy elcsúszkálnak, míg a párnaformába helyezett kristályokkal nincsenek problémák. Kocsiban, munkahelyen, otthon a székben ülve vagy ágyban fekve alvás közben egyaránt könnyedén és kényelmesen használhatók, nem akadályoznak minket más tevékenység végzése közben sem.

Donna: Köztudott, hogy a kristályokat ajánlott bizonyos időközönként megtisztítani. Párnák esetében ez hogy működik?

A Kristálypárnában  lévő kristályokat pár perces folyóvizes átmosással kell tisztítani meghatározott időközönként, így a kristályok visszanyerik tisztaságukat és gyakorlatilag a végtelenségig megőrzik jótékony energiájukat.

A Christian által említett jótékony energiákra márpedig minden nap szükségünk van, hogy a szürke hétköznapok árnyékából kilépve teljesebb, harmonikusabb életet éljünk, megőrizzük egészségünket, vitalitásunkat. A kristályok gyógyító ereje nemtől és kortól függetlenül mindenkire hatást gyakorol: segít a gyermeknek nyugodt álomba szenderülni, a dolgozó embernek koncentrálni, feléleszteni a férfierőt, megteremteni a női lélek harmóniáját, vagy a meditációba mélyedőnek kitágítani az érzékelést, összefogni a csapongó gondolatok kuszaságát. A természet megannyi csodát alkotott és elénk tárva kincseit csakis arra vár, hogy jobbá tegye életünk…



Szerző

donna.hu



Scroll to Top