Kukkerold az anyagjegyeid! - 1. rész

2009. 09. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kövesd végig az összes jelentősebb anyajegyedet a talpadtól a fejbúbodig, de ha csak egy nagyobbra vagy kíváncsi, most lerántom a leplet róla. Elölről kezdem a lábfejtől. Ha bal lábfejeden van, azt jelenti, hogy megfontolt vagy, intelligens, és nagylelkű, míg a jobboldalon elhelyezkedő az jelenti, hogy szeretsz utazgatni, társasági lény vagy, de az erőnlétedre oda kell figyelned.

Haladjunk feljebb, jöjjenek a bokák, ahol az oldal nem számít, csak az, hogyha van, akkor kedves vagy, független, és a mókát sem veted meg. Ismét a baloldalon járunk, a lábszáron, ha itt van pöttyöd, az arra int, hogy vigyázz a diétákkal, letargikus vagy, és gyorsan elfáradsz. Ha a jobb lábszárról van szó, akkor aktív és kitartó típusba tartozol, ami jó házassággal párosul.

Bal térd: lendületesség, és néha nemtörődömség jellemez, viszont jó üzleti érzékkel rendelkezel, ami a mai világban nagyon jól tud jönni. Jobb térden lévő azt jeleni, hogy barátsággal és örömmel csurig vagy töltve, és bizakodsz a boldog házasságban. A combodhoz érkeztünk -, a balnál melegszívűséget, kedvességet, szenvedélyt figyelhetsz meg magadon, de a jobb térd betegségre figyelmeztet, amit jó képességeiddel könnyen legyőzhetsz. Elérkeztünk a szeméremdombig, ami már ritkább telephelye az anyajegyeknek, de ha neked van, akkor szexuális téren többet vársz a partneredtől, és jelentősen eltérsz az átlagtól, mivel a szimpla szex téged nem boldogít.

A csípődön tenyésző jel találékonyságodat és talpraesettségedet szimbolizálja, de ha lusta vagy, és olykor önző, akkor hasadon található az a bizonyos anyajegy, míg a köldökben megbújó szerencsét jelent. A mellek: baloldalon leledző aktívságot, lendületességet jelent, képes vagy elérni az álmaidat, viszont ha a jobb oldali melleden vélsz észrevenni egyet, akkor szereted a pompát, a luxust, az utazgatást, és időnként hajlamos vagy a melankóliára.

Arcon lévő pöttyök jelentése nagyon fontos, mert ezen a területen ritkább a megjelenésük. Az álladon virító jegynek az öntudatosság, és a sikeresség a jelentése, ami egy kis művészi hajlammal van megfűszerezve. A bal orcán elhelyezkedő pötty sikeres embert takar, aki elkötelezett, és komoly természetű, ha a másik oldalon van, akkor is sikeres vagy, csak az még vonzó külsőt is jelent, és kacérsággal párosul, ha pedig mindkét oldalon van, akkor is sikereket érhetsz el, de sok kitartás árán.

Alsó ajkadon pompázó azt mutatja, hogy őszinte, komoly, és szorgalmas vagy, és a szerencséd is lassan rád talál, míg ha felül van, akkor hajlamos vagy a mohóságra, és az irigységre. A nózin elhelyezkedő petty arról árulkodik, hogy hűséges vagy, de néha nem tudsz rendesen viselkedni társaságban.

Ha olyan ritka helyen rejtőzik el, mint a szemzug, akkor előrelátó típusba tartozol, ezért takarékoskodsz, és fontos, hogy mások milyen véleménnyel vannak rólad. A homlokon elhelyezkedő anyajegyed anyagi függetlenségre mutat, továbbá a szerencse fia is vagy. Az ujjaidon elhelyezkedő pontok azt tudatják, hogy néha nem vagy őszinte, és túlzásokba esel.

A karokon és a háton lévő anyajegyek jelentését a következő részben olvashatjátok!

Kapcsolódó anyagok:

$$4631$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top