Hozzávalók: 1 kg kicsontozott tarja, sülthöz való fűszerek, só, kb 2,5 dl vörösbor, 5-6 db vöröshagyma.
A kicsontozott tarját kiverem, tetszés szerint mindenféle fűszerrel mindkét oldalát befűszerezem. A vöröshagymát karikára vágom, kizsírozom, vagy olajozom. A tepsi alját, beterítem a karikára vágott hagymával, erre teszem a jól befűszerezett hússzeleteket. Tetejét ismét beterítem karikára vágott vöröshagymával, ráöntöm a vörösbort. Alufólia alatt puhulásig sütöm, majd a fóliát levéve megpirítom.
Mennyei eledel, jó étvágyat kívánok hozzá!
Köszönjük szépen Rácskay Zsókának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!