Lila arc, piros haj: ez Heidi Klum! Felismernéd?

2010. 11. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Heidi Klum idén sem hazudtolta meg magát. A híres modellről mindenki tudja, hogy gyönyörű, és fantasztikus adottságainak köszönhetően még ma, négy gyerek után is keresett sztármodell, ám vicces oldalát kevesebben ismerik. Pedig immár szinte hagyomány, hogy ha Halloween, akkor Heidi kedvesen polgárpukkaszt.

Pár nappal ezelőtt éppen egy Transformers jelmezzel lepte meg a közönséget, de az előző években sem adta alább. Úgy tűnik, férjével rendkívül jól megértik egymást, ha mókázásról van szó, hiszen már szinte hagyományszerűen együtt öltöznek be, egymást tökéletesen kiegészítve.

2009-ben sötét és feélelmetes hollóknak adták ki magukat. De láthattuk őket ugyanebben az évben furcsa navii és indiai istenek és bennszülöttek keresztezésének is beöltözni.

Egy évvel korábban az "Éva és a kígyó esete az almával" című kompozíciót formálták meg, melyben vicces módon Sealnek, az egyébként rendkívül komor arcú férjnek jutott Éva szerepe.

Ha pedig ez nem lenne elég, a sztárpár néhány évvel ezelőtt már kipróbálta azt is, milyen lehet vámpírrá alakult Cherként rendőrkézre kerülni.

A történethez hozzátartozik az is, hogy az idei Halloween-partyn Heidi nem sokáig maradhatott, másnap pedig már a lehető legszolidabb, bézsszínű kosztümben jelent meg férje oldalán egy jótékonysági gálán, ahol olyan sztárokkal együtt lépett színpadra beszédet tartani, mint péládul Hugh Jackman, akitől köztudottan nem áll távol Heidi előző esti jelmeze, hiszen ő maga a Vasember. Az árva gyerekek megsegítésével foglalkozó WWO vezetősége e jeles alkalomból külön megköszönte a sztároknak, hogy időt és energiát áldoznak a család nélkül felnövő gyerekek jövőjének biztosítására, hiszen többek között Heidi és Seal is minden évben jelentős összeget utal át a szervezet számlájára.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top