LL Juniort VV Anikó miatt hagyta el barátnője

2011. 03. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Újabb kapcsolatot tett tönkre Anikó – írja a Blikk. A lap értesülései szerint miután LL Junior kijött a villából, barátnője szakított vele.

Múlt héten a lakók vendégeket kaptak Kasza Tibor és LL Junior személyében, akik azonnal be is költöztek a villába. Akik pedig ismerik Anikó érzelmi viharait és állandó tűzben égő szívét, már dörzsölték is a kezüket: mi lesz ebből, vajon most kibe szeret bele a Fekete Démon.

Vegyük sorra, hogyan alakult eddig Anikó szerelmi élete a villában:

A lány legelőször Bécibe szerelmesedett bele halálosan, akiről állította, ha nem lenne barátnője, azonnal ráhajtana, mivel eddigi beszélgetéseikből kiindulva isten tudja, mi okból, de úgy gondolta, maga a Nagy Ő áll előtte teljes valójában. Béci azonban megálljt parancsolt a pár pillanat alatt túlburjánzott érzelmeknek, az első szerelem tehát kosárral végződött.

Nem sokkal később kintről jött a villámcsapás: két X-Faktoros, Vastagh Tomi és Király L. Norbi látogatta meg a lakókat egy kis karaoke céljából. Anikó menten elalélt Norbitól, aminek köszönhetően egy rekordsebességű románcnak lehettünk ismét szemtanúi. Norbinak igazi nőcsábász módjára csillant fel a szeme a ténytől, hogy a Rosszkislány így odavan érte, Anikónak egy szenvedélyes, ám csalfa csók lett a jutalma. A fiúk elhagyták a terepet, Anikó pedig rózsaszín álmokba merülve színes-illatos töltőtollal írta meg az újabb Nagy Ő-nek, mennyire odavan érte. A válasz sajnos semmi jóval nem kecsegtetett, újabb kosár lett a tiszavirág-életű románc vége.

 

Ezután Anikó – okosan – úgy döntött, kicsit pihenőpályára áll. Legalább 2-3 hétig bírta is, hogy ne essen újra szerelembe. A sors azonban úgy hozta, hogy Olivér a nagy öleléshiányban a kelleténél egy fokkal kedvesebb volt a lányhoz, akinek ennyi elég is volt: az olimpiai lánghoz hasonlatosan állandó tűzben égő szíve új erőre kapott. Csakhogy Olivért kint várta valaki, így a lány szerelme ismét egyoldalúnak bizonyult, rövid ideig tartó üzekedésnél többre ebből sem futotta. (További részletek itt!)

Olivér elhagyta a villát, mi pedig reménykedtünk, hogy a Szerelmes Ámokfutó több prédát a saját érdekében nem ejt, de tévednünk kellett. A jelenlegi férfifelhozatal – valljuk meg – problémás, Bécin már túl van, Jerzy foglalt, Laci idős, Alekosz pedig… nos, ő Alekosz. Nem csoda, hogy a Rosszkislány a nők felé fordult. Ám a szerkesztők ezt a problémát is megoldották, kintről küldték be az áldozatot a Fekete Özvegynek. LL Junior ment, látott, győzött.

Bár elmondása szerint nagyon attraktívnak tartja a lányt, semmi nem volt köztük egy kis ártatlan flörtön kívül, az énekes barátnőjének azonban ez is épp elég volt, hogy szakítás legyen a vége. Junior a Blikknek azt nyilatkozta, már régóta halódott a kapcsolatuk, egyszer már szakítottak is, majd megpróbálták még egyszer, úgy tűnik, nem jött össze.

Anikó a kint történtekről persze mit sem sejt, nem tudja, hogy végérvényesen ez lett ismertetőjegye. Mi viszont nagyon várjuk már, legközelebb kivel esik szerelembe. Tippek?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top