Wolf Kati fogja hazánkat képviselni!

2011. 03. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ma látott napvilágot az örömteli hír, melyből kiderül, amire már napok óta várunk: vajon ki lesz idén Magyarország képviselője az Eurovíziós Dalfesztiválon Düsseldorfban. A kedvezményezett nem más, mint Wolf Kati!

Az énekesnőnek kiesésekor egy ország előtt ígérte meg a szövegírással is foglalkozó Geszti Péter, hogy azonnal ír neki egy számot, amivel befuthat, hiszen épp elég ideig hagyták már ezt a fantasztikus hangot kallódni. A szám elkészült, már napok óta játsszák a rádiók óriási sikerrel.

Az Eurovíziós Dalfesztivál tavalyi mezőnyéből állítólag anyagi okok miatt maradtunk ki - bár mi azon sem csodálkoztunk volna, ha a gyér felhozatal lett volna az indok -, így jó hír, hogy ezek szerint idénre a pénzügyi gond megoldódott. Mivel nem volt sok idő gondolkodni, a választást az eddigiekkel ellentétben nem előzte meg közönségszavazás, a döntés megszületett: Wolf Kati megy Szerelem, miért múlsz? című számával. Az azóta már klasszikussá vált Vuk-dalt pacsirtahangon éneklő kislányt felnőtt, kétgyerekes anyukaként találta meg a siker és megtiszteltetés, hogy egy neves külföldi rendezvényen hazánk képviselője lehet.

Hallgassátok meg a számot! Egyetértetek a döntéssel?

Címlap fotók: Rtl Klub/Sajtóklub - Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top