Nem tudom a süti valódi nevét, anyukám nevezte el így, mert gyorsan elkészül.
Hozzávalók: 15 dkg margarin, - a tepsi aljára, oldalára kenve.
50 dkg liszt 30 dkg porcukor 1 zacskó sütőpor - szárazon összekeverve kell beleönteni a kikent tepsibe.
50 dkg túró 1 zacskó mazsola - a cukros lisztre kell szórni. 4 egész tojás 15 dkg margarin 1 liter tej - összekeverve kell ráönteni a túrós lisztre.
És már mehet is a sütőbe.
Érdemes az egészet még nyersen villával picit megszurkálni, megmozgatni, hogy a tej egy része befolyjon a lisztbe, mert különben sütés közben a száraz liszt odaég.
Gyors és nagyon finom, egészségetekre!
Köszönjük szépen Gogolák Anikónak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.