Luxus olcsón 3. – avagy spórolós trükkök mindenkinek!

2008. 12. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az igazán stílusos emberek monogramos levélpapírt csináltatnak maguknak. Akkor sem kell azonban csüggednünk, ha nem vagyunk ilyen jól eleresztve anyagilag. Menjük el egy jobb papírboltba vagy művészeti üzletbe és vegyünk olcsó, színes levélpapírt valamint hozzá illő borítékot. Válasszunk olyan színkombinációt, ami csak ránk jellemző, így szeretteink első látásra felismerik majd leveleinket.

Ki ne szeretné kipróbálni a jobbnál jobb edzőtermeket? Ez azonban gyakran igen drága mulatság. Ha viszont nem bántunk meg vele senkit, a jó ügy érdekében bevethetünk egy icuri-picuri kegyes hazugságot is. A legtöbb helyen kínálnak egységáras havibérletet, mellyel annyi órát látogathatunk, amennyit csak szeretnénk. Ha ugyanis elég hitelesen adjuk elő, hogy szeretnénk bérletet venni, de még nem vagyunk biztosak abban, hogy az általuk kínált órák-e a legjobbak nekünk, könnyen lehet, hogy meglepnek legalább egy ingyenes próbaórával – így máris jól jártunk!

Maradjunk egy picit még az edzőteremnél. Tudjuk, hogy személyi edzővel gyorsan formálódik alakunk – de sajnos ugyanilyen gyorsan apad a pénztárcánk is. Nem szokták reklámozni, de a legtöbb edzőnél van csoportos tarifa, tehát érdemes összehívni barátnőinket. Ez a módszer ráadásul egy plusz előnnyel is jár: ha együtt edzünk valakivel, kevésbé vagyunk hajlamosak lemondani az órát, mintha egyedül izzadnánk.

 

Az új lemezek mindig jobb kedvre derítenek, de manapság egy új CD horror összegeket kóstál. Még többe kerül szenvedélyünk, ha hetente váltogatjuk kedvenc számainkat. Ésszerű megoldás azonban erre a helyzetre is létezik – és most nem az illegális zeneletöltésre gondolok! Beszéljük meg barátnőinkkel, hogy ki melyiket vegye meg a kedvenc CD-k közül. Így cserélgethetjük egymás között a lemezeket és mindig új slágerekkel dobhatjuk fel magunkat!

Kapcsolódó anyagok:

$$1850$$

$$1976$$

$$2074$$

$$2132$$

$$2231$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top