Luxus olcsón 4. – avagy spórolós trükkök mindenkinek

2008. 12. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Manapság kevés olyan ember van, akinek nem kell spórolnia – főleg ilyenkor karácsony táján. Ez azonban nem jelenti azt, hogy aki nagyon vágyik egy új tévére, házimozira vagy hasonlóan drága kütyüre, ne tudná valahogy a költségvetésbe beleszorítani.

Ha ódzkodunk a hitelfelvételtől érdemes betérni több elektronikai áruházba és figyelni – a boltok ugyanis igen gyakran jelentős árengedménnyel kínálják a kiállított modelleket. Igaz, hogy ezeket hónapokig nézegette mindenki, de ettől még ugyanolyan jól működnek, mint dobozba zárt társaik. Ha nincs időnk boltról boltra járni, a neten is levadászhatjuk az ilyen akciókat.

Sokan mennek télen is szabadságra – már aki megengedheti magának, hogy megfizesse az ilyenkor általában duplájára emelt árakat. A nyári vakációhoz hasonlóan itt is érvényes azonban, hogy letérünk a tömegektől elözönlött turistaútvonalakról, rengeteg pénzt takaríthatunk meg. Nyáron érdemes kipróbálni a télen zsúfolt helyeket – mert bár nincs hó, még mindig biciklizhetünk, túrázhatunk vagy akár a madármegfigyelést is kipróbálhatjuk – az év végi vakáció alkalmával pedig válasszunk egy inkább nyáron kedvelt helyet. Ugyanis a szállodákban ilyenkor óriási engedményeket kaphatunk és annak ellenére, hogy napozni nem tudunk, felfedezhetjük mondjuk a város látnivalóit vagy relaxálhatunk egyet a fedett termálmedencében.

Azt tudjuk, hogy a tökéletes megjelenés egyik titka a tökéletesen ránk illő ruha – amit ugye igen nehéz megtalálni: túl hosszú, picit bővebb a kelleténél és hasonlók. Legtöbben azonban nem engedhetjük meg magunknak, hogy varrónőre, netalán saját szabóra költsünk. A pluszköltséget úgy kerülhetjük el a legkönnyebben, ha olyan boltban vásárolunk, ahol az ott vásárolt ruhákat ingyen ránk igazítják. Meglepően sok boltban kínálnak ilyen szolgáltatást, csak nem feltétlenül verik nagydobra – merjünk tehát kérdezni! Ha pedig megtaláltuk a megfelelő üzletet, nincs más dolgunk, mint kivárni a leárazásokat, aztán magunkra igazíttatni a kiválasztott darabot. Melyik nő ne szeretné luxus sminktermékekkel kényeztetni magát? Sajnos azonban ezek a termékek – bár tudjuk, hogy nagyon jók – az átlagemberek számára gyakran megfizethetetlenek. Viszont ha szemfülesek vagyunk, egyszer-egyszer nekünk is sztárokhoz méltó bánásmódban lehet részünk. Érdemes figyelni, hogy a kiszemelt márka mikor tart sminkbemutatót a plázákban. Ragadjuk meg az alkalmat és jelentkezzünk be egy ingyen sminkelésre. Ha pedig elkérik e-mail címünket, ne habozzunk megadni! Így ugyanis felkerülhetünk a VIP-listára és értesülhetünk a cég aktuális akcióiról, a promóciós rendezvényeken pedig a profi smink mellett értékes ajándékokat is kaphatunk.

Kapcsolódó anyagok:

$$1850$$

$$1976$$

$$1981$$

$$2132$$

$$2231$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top